ΗΠΑ: Ο Τραμπ ήθελε την κόρη του, Ιβάνκα, για αντιπρόεδρο – Αδιάφορος για τον Πενς

ΗΠΑ: Ο Τραμπ ήθελε την κόρη του, Ιβάνκα, για αντιπρόεδρο – Αδιάφορος για τον Πενς

Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις που αφορούν τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος σύμφωνα με την «Washington Post», είχε προτείνει ανοιχτά την ανάληψη της αντιπροεδρίας των ΗΠΑ από την κόρη του Ιβάνκα κατά την προεκλογική εκστρατεία του 2016.

Ο Ντόναλντ Τραμπ πίστευε ακράδαντα ότι η κόρη του θα ήταν η ιδανική επιλογή, σύμφωνα με το δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας, που με τη σειρά της επικαλείται πληροφορίες από το βιβλίο του πρώην αναπληρωτή επικεφαλής του προεκλογικού επιτελείο του προέδρου, Ρικ Γκέιτς.

«Είναι λαμπερή, έξυπνη, όμορφη, θα την αγαπούσε ο κόσμος», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τραμπ σε συμβούλους του, προωθώντας την επιλογή της Ιβάνκα.

Εντύπωση προκαλεί πως ο μεγιστάνας θεωρούσε «αδιάφορες τις υπόλοιπες επιλογές», όπως και αυτή του κυβερνήτη της Ιντιάνα, Μάικ Πενς, ο οποίος εν τέλει ανέλαβε καθήκοντα αντιπροέδρου.

Εν τέλει, ο Τραμπ πείστηκε να αφήσει τα σχέδια για την προώθηση της Ιβάνκα από την ίδια την κόρη του. Η 38χρονη, η οποία ανέλαβε σύμβουλος του προέδρου, είπε στον πατέρα της ότι «δεν θα ήταν καλή ιδέα», σύμφωνα με την Washington Post.

Ο Γκέιτς λέει ότι το γεγονός αυτό δείχνει την προσήλωση του Τραμπ στην
οικογένειά του και τη διασφάλιση όσων στηρίζουν την ατζέντα του.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter