ΗΠΑ: Ομοφοβικό παραλήρημα από τον πατέρα του υπόπτου για τη σφαγή στο Κολοράντο

ΗΠΑ: Ομοφοβικό παραλήρημα από τον πατέρα του υπόπτου για τη σφαγή στο Κολοράντο

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα είπε ο πατέρας του κατηγορούμενου για το μακελειό με έξι νεκρούς και 11 τραυματίες σε γκέι κλάμπ στο Κολοράντο των ΗΠΑ.

Ο Άαρον Μπρινκ, πατέρας του βασικού υπόπτου Άντερσον Λι Όλντριτς δεν δίστασε δήλωσε πως όταν του τηλεφώνησε ο συνήγορος του γιου του για την ένοπλη επίθεση σε νυχτερινό κέντρο που συχνάζουν άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, εκείνος… φοβήθηκε πως το παιδί του είναι ομοφυλόφιλος.

«Και μετά μαθαίνω ότι βρισκόταν σε γκέι μπαρ και αναρωτήθηκα “Θεέ μου είναι γκέι;”. Φοβήθηκα» είπε χαρακτηριστικά για να δηλώσει ανακουφισμένος που ο γιος του δεν είναι γκέι.

Ο Μπρινκ δεν έμεινε στα ομοφοβικά του σχόλια, αλλά σημείωσε ότι θεωρεί σημαντική την βίαιη συμπεριφορά γιατί «έχει αποτελέσματα» για να συμπληρώσει ότι είχε μάθει από νωρίς τον γιό του να παλεύει.

Ο πατέρας του δήλωσε, ακόμη, μορμόνος και συντηρητικός Ρεπουμπλικάνος, ωστόσο μετά τον ορυμαγδό αντιδράσεων προχώρησε σε νέες δηλώσεις σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για το περιστατικό με τους μαζικούς πυροβολισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εισαγγελείς δεν έχουν αποδώσει επίσημα κατηγορίες κατά του Άντερσον Λι Όλντριτς, ο οποίος μπορεί να δικαστεί και για έγκλημα μίσους.

Πηγή: Reuters, NBC

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επεισόδιο με πυροβολισμούς σε νυκτερινό κέντρο ΛΟΑΤΚΙ στο Κολοράντο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter