ΗΠΑ: Οργή από Μπάιντεν – «Όχι, δεν θα κάνω τεστ γνωστικών ικανοτήτων»

ΗΠΑ: Οργή από Μπάιντεν – «Όχι, δεν θα κάνω τεστ γνωστικών ικανοτήτων»

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξόργισε τον πολιτικό του αντίπαλο, όταν τον προέτρεψε να υποβληθεί σε τεστ γνωστικών ικανοτήτων ώστε να φανεί η… διανοητική ικανότητα του υποψηφίου των Δημοκρατικών.

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιλέγει να θέτει υπό αμφισβήτηση τη διανοητική κατάσταση του Τζο Μπάιντεν, τονίζοντας συχνά το ότι είναι ανεπαρκής. Ο 74χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ υπογραμμίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ότι υπερέχει έναντι του 77χρονου αντιπάλου του, γεγονός που εξόργισε τον υποψήφιο των Δημοκρατικών.

«Όχι, δεν θα κάνω το τεστ. Γιατί, στον διάβολο, πρέπει να κάνω ένα τεστ;», απάντησε εξοργισμένος ο Μπάιντεν σε τηλεοπτική συνέντευξή του. «Είναι σαν να σας έλεγα, προτού έλθετε σε αυτήν την εκπομπή, να κάνετε ένα τεστ για να δούμε εάν παίρνετε κοκαΐνη ή όχι. Τι θα πιστεύατε;», συνέχισε ο ίδιος απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο του CBS.

Η αντίδραση του Μπάιντεν έφερε ντόμινο… απαντήσεων, τόσο από την πλευρά του CBS, με τον δημοσιογράφο Έρολ Μπαρνέτ να ζητά από το επιτελείο του 77χρονου υποψηφίου να διευκρινίσει τις διαφορές μεταξύ των γνωστικών τεστ και μία εξέτασης για λήψη κοκαΐνης, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Φυσικά, από τον… χορό των αντιδράσεων δεν έλειψε και το επιτελείο του Τραμπ, που έθεσε υπό αμφισβήτηση τη διανοητική ικανότητα του Μπάιντεν, επικαλούμενο στιγμές όπου ο υποψήφιος των Δημοκρατικών κόμπαζε και έκανε αρκετή προσπάθεια για να πει ορισμένες φράσεις.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε αναφέρει παλαιότερα, ότι είχε αριστεύσει σε ένα γνωστικό τεστ, με τον Τζο Μπάιντεν να απαντά πως ανυπομονεί να του δοθεί η ευκαιρία για μία δημόσια συζήτηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter