Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Ο πρόεδρος ήταν δυσαρεστημένος

ΗΠΑ: Παραιτήσεις από τον Λευκό Οίκο

Την παραίτηση του υπέβαλε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, Μάικ Ντιούμπκ, τρεις μήνες μετά την τοποθέτηση του στη συγκεκριμένη θέση από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Σον Σπάισερ, υπεύθυνος τύπου του Λευκού Οίκου, δήλωσε πως ο ίδιος θα παραμείνει στη θέση του και περισσότερες πληροφορίες γύρω από την παραίτηση θα δοθούν στα μέσα ενημέρωσης εν καιρώ.

Σύμφωνα με το BBC, αρκετά ήταν τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ανακατατάξεις στην επικοινωνιακή ομάδα του Λευκού Οίκου.

Οι λόγοι παραίτησης του Ντιούμπκ, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί, ωστόσο, όπως μεταδίδουν ξένα μέσα η αποχώρηση του έγινε σε καλό κλίμα παρά την κατά το προηγούμενο διάστημα, εμφανή δυσαρέσκεια του Τραμπ ως προς την επικοινωνιακή πολιτική του συγκεκριμένου επιτελείου.

Σύμφωνα με το BBC, φαίνεται πως ο Τραμπ έχει βρει τον αντικαταστάτη του Ντιούμπκ, στο πρόσωπο του Κόρεϊ Λέουαντοουσκί.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.