ΗΠΑ: Πέθανε η ηθοποιός Αν Χεκ μια εβδομάδα μετά το σοκαριστικό τροχαίο

ΗΠΑ: Πέθανε η ηθοποιός Αν Χεκ μια εβδομάδα μετά το σοκαριστικό τροχαίο

Δεν τα κατάφερε τελικά η Αμερικανίδα ηθοποιός Αν Χεκ και έφυγε απ’ τη ζωή την Παρασκευή, καθώς οι γιατροί την αποσύνδεσαν από τα μηχανήματα που την κρατούσαν στη ζωή, μια εβδομάδα μετά το σοκαριστικό τροχαίο που είχε στο Λος Άντζελες.

Την είδηση έκανε γνωστή η φίλη της Νάνσι Ντέιβις, σε ανάρτησή της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο Παράδεισος έχει έναν νέο άγγελο. Η αγαπημένη, ευγενική, διασκεδαστική, αγαπητή και όμορφη φίλη μου @anneheche πήγε στον παράδεισο. Θα μου λείψει τρομερά και θα λατρέψω όλες τις όμορφες αναμνήσεις που έχουμε μοιραστεί. Η Ανν ήταν πάντα ο πιο ευγενικός, ο πιο στοχαστικός άνθρωπος που πάντα έβγαζε το καλύτερο από εμένα… Η καρδιά μου είναι ραγισμένη», ανέφερε συγκεκριμένα η Ντέιβις.

Είχε ήδη ανακοινωθεί νωρίτερα σήμερα ότι θα την έβγαζαν από την υποστήριξη ζωής. Η Χεκ ήταν 53 ετών και είχε δύο γιους, ενώ πολλοί ήλπιζαν ότι θα ανάρρωνε αφού εκπρόσωπος της ηθοποιού την ανέφερε σε «σταθερή» κατάσταση μετά τη σύγκρουση με το αυτοκίνητό της.

Αλλά η ηθοποιός λίγο αργότερα έχασε τις αισθήσεις του και στις 8 Αυγούστου εκπρόσωποι δημοσίευσαν μια νέα ενημέρωση, λέγοντας ότι βρισκόταν σε «εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση» και είχε πέσει σε κώμα. Την Παρασκευή, η οικογένειά της ανέφερε σε δήλωση ότι δεν αναμενόταν να επιβιώσει και ότι κρατήθηκε σε υποστήριξη ζωής για να διαπιστωθεί εάν τα όργανά της θα μπορούσαν να δοθούν.

Το αυτοκίνητο της ηθοποιού προσέκρουσε σε ένα διώροφο σπίτι στη συνοικία Μαρ Βίστα στο Λος Άντζελες στις 5 Αυγούστου με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές καταστροφές στο κτίριο και να εκδηλωθεί φωτιά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες.

Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα η αστυνομία, από τις πρώτες αιματολογικές εξετάσεις προκύπτει η παρουσία ναρκωτικών στον οργανισμό της, αλλά χρειάζονται επιπλέον εξετάσεις για να αποκλειστούν τυχόν ουσίες που της χορηγήθηκαν στο νοσοκομείο.

Η Αν Χεκ εμφανίστηκε σε ταινίες μεταξύ των οποίων: Donnie Brasco, Έξι Ημέρες-Επτά Νύχτες, Ξέρω τι Έκανες Πέρυσι το Καλοκαίρι και την επανέκδοση του Ψυχώ το 1998. Είχε εμφανιστεί επίσης σε τηλεοπτικές σειρές καθώς και στο παιχνίδι Dancing with the Stars (στις ΗΠΑ ονομάζεται Strictly Come Dancing).

Πηγή: NBC, Variety

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter