ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε αεροδρόμιο της Φλόριντα – 5 νεκροί (Video)

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε αεροδρόμιο της Φλόριντα – 5 νεκροί (Video)

Αρκετοί άνθρωποι δέχθηκαν πυρά, ενώ ένας ύποπτος βρίσκεται υπό κράτηση έπειτα από περιστατικό με πυροβολισμούς στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Φλόριντας, Φορτ Λοντερντέιλ- Χόλιγουντ, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC, επικαλούμενο πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας.

Τουλάχιστον 5 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και αρκετοί τραυματίστηκαν όταν ένας άνδρας, ο οποίος έχει ήδη τεθεί υπό κράτηση, άνοιξε σήμερα πυρ στο Διεθνές Αεροδρόμιο Φορτ Λόντερντεϊλ Χόλιγουντ στην Φλόριντα, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC επικαλούμενο πηγές από τις υπηρεσίες ασφαλείας που δεν θέλησαν να κατονομαστούν.

Από την πλευρά του ο σερίφης της κομητείας Μπρόουαρντ έκανε λόγο για πολλούς νεκρούς, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν σκηνές όπου άνθρωποι σε κατάσταση πανικού έτρεχαν να σωθούν, την ώρα που άλλοι κατέφευγαν ακόμα και στον διάδρομο προσγείωσης απογείωσης του αεροδρομίου για να γλιτώσουν, όπως διακρίνεται και στις εικόνες που μετέδωσαν τηλεοπτικά δίκτυα σε απευθείας σύνδεση. Το περιστατικό σημειώθηκε στον τομέα παραλαβής των αποσκευών, σύμφωνα με το αεροδρόμιο.

«Ακούγονται πυροβολισμοί. Όλοι τρέχουν» ήταν το μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter o πρώην εκπρόσωπος τύπου του Τζορτζ Μπους, Άρι Φλέιτσερ, που βρισκόταν επίσης στο σημείο.

Ασθενοφόρα και περιπολικά έχουν σπεύσει στην περιοχή.

Ο πρώην συνεργάτης του Τζορτζ Μπους στον Λευκό Οίκο, Ari Fleischer, ήταν αυτόπτης στο συμβάν και μετέδωσε επίσης την είδηση μέσω twitter.

«Είμαι στο αεροδρόμιο Ft. Lauderdale Airport. Σημειώθηκαν πυροβολισμοί. Όλοι τρέχουν».

Και λίγα λεπτά αργότερα πρόσθεσε πως «Η αστυνομία έκανε λόγο για έναν ένοπλο δράστη και 5 τραυματίες».

_x000D_

_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter