ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε σχολείο στην Αϊόβα – Τουλάχιστον ένας νεκρός και δύο τραυματίες

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε σχολείο στην Αϊόβα – Τουλάχιστον ένας νεκρός και δύο τραυματίες
Φωτογραφία Twitter

Συναγερμός σήμανε στο σχολείο «Perry High School» της Αϊόβα, στις ΗΠΑ, καθώς ακούστηκαν πυροβολισμοί, με μαρτυρίες να αναφέρουν ότι υπάρχουν πολλά θύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ABC» τουλάχιστον ένα άτομο σκοτώθηκε και άλλοι τραυματίστηκαν. Αναφορές υπάρχουν για τουλάχιστον δύο τραυματίες στη σκηνή, όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα περισσότερο.

Οι δρόμοι περιμετρικά του «Perry High School» είναι κλειστοί και ένα ιατρικό ελικόπτερο φάνηκε να προσγειώνεται στο σχολείο. Η «Daily Mail» προσθέτει ότι στο σημείο βρίσκονται τουλάχιστον πέντε ασθενοφόρα και δυνάμεις της πυροσβεστικής. Το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Ντάλας επιβεβαίωσε την έναρξη έρευνας για πυροβολισμούς, αλλά τόνισε πως δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες προς το παρόν.

 

Δείτε επίσης: Συναγερμός στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε σχολείο στην Αϊόβα – Φόβοι για πολλά θύματα

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πέμπτη (4/1)  είναι η πρώτη μέρα επιστροφής μετά τις χειμερινές διακοπές για τους μαθητές του σχολείου Ο εκπρόσωπος της πόλης Κρις Κόχι είπε ότι το δημοτικό σχολείο που βρίσκεται κοντά είναι κλειδωμένο και όλοι οι μαθητές εκεί κρατούνται στα δωμάτιά τους.

Δείτε το βίντεο έξω από το σχολείο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter