ΗΠΑ: Στη «μάχη» των debate και οι Πενς – Χάρις

ΗΠΑ: Στη «μάχη» των debate και οι Πενς – Χάρις

Οι υποψήφιοι αντιπρόεδροι των ΗΠΑ διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους τα ξημερώματα της Πέμπτης (04:00 ώρα Ελλάδας) στην πρώτη τους τηλεμαχία η οποία κρίνεται ως κομβικής σημασίας από αναλυτές.

Αν και ο Τραμπ διατείνεται ότι η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται, εν τούτοις ουδείς μπορεί να προβλέψει εάν θα διεξαχθεί τελικά το δεύτερο προεδρικό debate μεταξύ του 74χρονου μεγιστάνα και του Τζο Μπάιντεν.

Για τον λόγο αυτόν, οι Ρεπουμπλικανοί ποντάρουν αρκετά στην αποψινή τηλεμαχία των υποψηφίων αντιπροέδρων στη Γιούτα, ευελπιστώντας ότι ο Μάικ Πενς θα καταφέρει να «επικρατήσει» σε επικοινωνιακό επίπεδο της Καμάλα Χάρις, υπό το βάρος των δημοσκοπήσεων που δείχνουν ότι οι Δημοκρατικοί έχουν διευρύνει το προβάδισμά τους ενόψει των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου. 

Το debate των αντιπροέδρων θα χωριστεί σε εννέα κομμάτια, ενώ περίπου 200 θεατές θα παρακολουθήσουν από κοντά τη διαδικασία τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, φορώντας μάσκα και τηρώντας τις αποστάσεις. 

Αναλυτές από τις ΗΠΑ τονίζουν ότι η Καμάλα Χάρις θα προσπαθήσει να αναδείξει τα θετικά σημεία του προγράμματος Μπάιντεν, προβάλλοντας την προσπάθεια σταθεροποίησης της χώρας που βάλλεται από τα μέτωπα της πανδημίας και των κοινωνικών ανισοτήτων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter