ΗΠΑ: Συναγερμός στο Καπιτώλιο λόγω φωτιάς που ξέσπασε σε δρόμο κοντά στο κτίριο

ΗΠΑ: Συναγερμός στο Καπιτώλιο λόγω φωτιάς που ξέσπασε σε δρόμο κοντά στο κτίριο

Άμεση εκκένωση του Καπιτωλίου διέταξαν το απόγευμα της Δευτέρας οι αμερικανικές αρχές εξαιτίας πυκνού καπνού που προήλθε από δρόμο κοντά στο κτίριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα λάμβανε χώρα η πρόβα για την τελετή ορκωμοσάις του Τζο Μπάιντεν και της Καμάλα Χάρις, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το RT, το μήνυμα που μεταδόθηκε από τα μεγάφωνα του κτιρίου ζητούσε από τους παρευρισκόμενους αλλά και τους εργαζόμενους εντός και εκτός Καπιτωλίου να αποχωρήσουν.

Όλοι οι συμμετέχοντες στην πρόβα για την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν απομακρύνθηκαν εντός του κτιρίου και οδηγήθηκαν στην ροτόντα του Καπιτωλίου και σε άλλους εσωτερικούς χώρους, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ουάσινγκτον ανέφερε στη συνέχεια ότι η φωτιά ξέσπασε σε δρόμο πέριξ του Καπιτωλίου, αλλά αντιμετωπίστηκε γρήγορα.

«Οι Αρχές αντιμετώπισαν άμεσα μικρή εστία φωτιάς στην περιοχή. Λόγω των μέτρων ασφαλείας, τα κτίρια του Καπιτωλίου έχουν προσωρινά σφραγιστεί. Δεν υπάρχει κίνδυνος για το κοινό», σημειώνεται από τις αμερικανικές Αρχές.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter