ΗΠΑ: Συναγερμός στο Λευκό Οίκο – Πυροβολισμοί σε κοντινό σημείο

ΗΠΑ: Συναγερμός στο Λευκό Οίκο – Πυροβολισμοί σε κοντινό σημείο

Αποκλείστηκε η πρόσβαση στον Λευκό Οίκο σήμερα αφού σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε κοντινή απόσταση με το προεδρικό μέγαρο, έγινε γνωστό από τις αμερικανικές υπηρεσίες ασφαλείας.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν βρισκόταν στην Ουάσιγκτον όταν σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί. Είναι στην κατοικία του στο Μαρ α Λάγκο της Φλόριντα.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό του Twitter της Μυστικής Υπηρεσίας (Secret Service), που είναι επιφορτισμένη με την προστασία της προεδρικής κατοικίας και οικογένειας, ένας άνθρωπος αυτοπυροβολήθηκε δίπλα από την περίφραξη της βόρειας πτέρυγας του Λευκού Οίκου.

Αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα πρόβαλαν εικόνες όπου διακρίνονται περιπολικά και ασθενοφόρα να έχουν σπεύσει στο σημείο που εκτυλίχθηκε το περιστατικό, ενώ αστυνομικοί έχουν ορίσει μια περίμετρο ασφαλείας.

«Ιατρικό προσωπικό προσφέρει βοήθεια στο θύμα, έναν άνδρα» διευκρίνισε η Secret Service, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχουν άλλα θύματα.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Μυστικής Υπηρεσίας (Secret Service), που είναι επιφορτισμένη με την προστασία της προεδρικής κατοικίας και οικογένειας, ένας άνθρωπος αυτοπυροβολήθηκε δίπλα από την περίφραξη της βόρειας πτέρυγας του Λευκού Οίκου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter