ΗΠΑ: Τέλος στη δικαστική διαμάχη Ντεπ και Χερντ – Σε τι ποσό τα «βρήκαν» οι δύο πλευρές

ΗΠΑ: Τέλος στη δικαστική διαμάχη Ντεπ και Χερντ – Σε τι ποσό τα «βρήκαν» οι δύο πλευρές

Τέλος σε ένα από τα πιο πολύκροτα διαζύγια του Χόλιγουντ δόθηκε τη Δευτέρα, καθώς Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ τα «βρήκαν» στο 1 εκατ. δολάρια, το οποίο θα υποβάλλει η Χερντ ως αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση στον πρώην σύζυγό της.

Υπενθυμίζεται ότι την πολύκροτη δίκη κέρδισε ο Τζόνι Ντεπ, καθώς το δικαστήριο κάλεσε την Άμπερ Χερντ να του επιβάλλει 10 εκατ. δολάρια για συκοφαντική δυσφήμιση συν άλλα 5 εκατ. ως τιμωρητική αποζημίωση.

Από τη μεριά του, ο Ντεπ κλήθηκε να δώσει 2 εκατ. δολάρια στην πρώην σύζυγό του, καθώς κι εκείνη τον μήνυσε και από τη μεριά της για συκοφαντική δυσφήμιση.

Τελικά, οι δικηγόροι των δύο πλευρών συμφώνησαν εξωδικαστικά στο 1 εκατ. δολάρια, αφού η ηθοποιός δήλωσε ότι δεν μπορεί να καταβάλει το ποσό.

Η ίδια η Χερντ τοποθετήθηκε στο Instagram, δηλώνοντας ότι «δεν επέλεξε ποτέ» να συμβούν όλα αυτά και ότι «η ζωή μου όπως την ήξερα καταστράφηκε». Πρόσθεσε δε ότι έχασε την πίστη της στο αμερικανικό νομικό σύστημα ενώ είπε ότι δεν είναι «δεν είναι μια πράξη παραχώρησης».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Heard (@amberheard)

Οι δικηγόροι του Τζόνι Ντεπ τόνισαν από την πλευρά τους ότι «είναι στην ευχάριστη θέση να κλείσει την πόρτα σε αυτό το οδυνηρό κεφάλαιο». Ο Μπέντζαμιν Τσου και η Καμίλ Βάσκεθ, είπαν ότι ο ηθοποιός είναι χαρούμενος, υπογραμμίζοντας πως το «οδυνηρό κεφάλαιο» τελείωσε. Παράλληλα δήλωσαν ότι ο Ντεπ θα δωρίσει τα χρήματα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

«Η ομόφωνη απόφαση των ενόρκων και η απόφαση που προέκυψε υπέρ του κ. Ντεπ κατά της κυρίας Χερντ παραμένουν πλήρως σε ισχύ», κατέληξαν οι δικηγόροι του Ντεπ.

Πηγή: NBC

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter