ΗΠΑ: Το τελευταίο βίντεο της 35χρονης λίγο πριν σκοτωθεί κατά την εισβολή στο Καπιτώλιο

ΗΠΑ: Το τελευταίο βίντεο της 35χρονης λίγο πριν σκοτωθεί κατά την εισβολή στο Καπιτώλιο

Ένα βίντεο λίγο πριν τραυματιστεί θανάσιμα από σφαίρα στο στήθος μέσα στο Καπιτώλιο ανήρτησε στο facebook η 35χρονος Άσλι Μπάμπιτ μεταδίδοντας τον αγωνιστικό παλμό των οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ.

Το βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail είναι, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, το τελευταίο που ανέβασε η 35χρονη βετεράνος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στα social media της στο οποίο η ίδια μιλάει καθώς κατευθύνεται μαζί με άλλους προς το Καπιτώλιο. 

 «Ήταν απίστευτο να βλέπεις τον πρόεδρο να μιλά» λέει η 35χρονη χαμογελώντας πλατιά λίγα μόλις λεπτά μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του Τραμπ προς τους οπαδούς του. Εκφράζει παράλληλα τη χαρά της για τη «θάλασσα κόκκινου, λευκού και μπλε χρώματος» γύρω της, επισημαίνοντας ότι στην κινητοποίηση συμμετέχουν πάνω από τρία εκατομμύρια άτομα. Μάλιστα αναφέρεται και στα fake news που παρουσιάζουν διαφορετικές εκτιμήσεις, κάνοντας λόγο μόνο για μερικές χιλιάδες άτομα παρόντα. «Αντίθετα απ’ ό,τι σας λένε τα media, η εικόνα εδώ δείχνει κάτι πολύ διαφορετικό».

Η Μπάμπιτ κλείνει το βίντεό της, το τελευταίο που έμελλε να ποστάρει ποτέ, με τη φράση «Ο Θεός να ευλογεί τους Αμερικανούς πατριώτες».

Οι συγκλονιστικές εικόνες του πυροβολισμού της Μπάμπιτ από έναν αστυνομικό μέσα στο Καπιτώλιο έκαναν τον γύρο του διαδικτύου τις προηγούμενες ώρες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter