ΗΠΑ: Τρομακτικές σκηνές σε πτήση της United Airlines – Άνδρας με συμπτώματα Covid-19 πέθανε στον αέρα (Video)

ΗΠΑ: Τρομακτικές σκηνές σε πτήση της United Airlines – Άνδρας με συμπτώματα Covid-19 πέθανε στον αέρα (Video)

Τρομακτικές σκηνές έζησαν οι επιβάτες ενός αεροσκάφους της United Airlines, που αναχώρησε την περασμένη Δευτέρα από το Ορλάντο της Φλόριντα με προορισμό το Λος Άντζελες όταν ένας από τους επιβάτες άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ο άτυχος άνδρας δυσκολευόταν να αναπνεύσει πριν ακόμα την απογείωση και παρουσίασε δραματική επιδείνωση κατά την πτήση με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. 

Ο πιλότος, πραγματοποίησε επείγουσα προσγείωση στη Νέα Ορλεάνη, περίπου μιάμιση ώρα μετά την απογείωση, προκειμένου να παρασχεθεί ιατρική βοήθεια στον άτυχο άνδρα. Ωστόσο, όταν οι διασώστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο ήταν ήδη αργά για τον άντρα. 

Η σύζυγός του φέρεται να παραδέχτηκε, κατά τις προσπάθειες να σωθεί η ζωή του άνδρα της, ότι εκείνος εμφάνιζε συμπτώματα της Covid-19 εδώ και μία εβδομάδα, έχοντας παρουσιάσει μάλιστα απώλεια γεύσης και όσφρησης.

H United Airlines ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων για να επικοινωνήσει με οποιονδήποτε είχε επιβιβαστεί στην πτήση μετά το θάνατο του επιβάτη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter