ΗΠΑ: Χωρίς τον Τραμπ και το δεύτερο ντιμπέιτ των Ρεπουμπλικανών

ΗΠΑ: Χωρίς τον Τραμπ και το δεύτερο ντιμπέιτ των Ρεπουμπλικανών

Οι υποψήφιοι για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στις προεδρικές εκλογές του 2024 αντιπαρατίθενται σήμερα σε ένα δεύτερο ντιμπέιτ και πάλι απουσία του Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίον οι δημοσκοπήσεις προβάλλουν ως το μεγάλο φαβορί για να τεθεί εκ νέου απέναντι στον Τζο Μπάιντεν.

Ο πρώην πρόεδρος έχει αποφασίσει να μην συμμετέχει στα ντιμπέιτ, καθώς θεωρεί ότι έχει μεγάλο προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του στις δημοσκοπήσεις. Την ώρα του ντιμπέιτ ο Τραμπ θα βρεθεί στο Μίσιγκαν, σε μια προσπάθεια να προελκύσει τους ψηφοφόρους της εργατικής τάξης, μετά τη συμμετοχή χθες Τρίτη του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν σε πικετοφορία απεργών της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Στις 23 Αυγούστου, ημέρα που οι άλλοι οκτώ υποψήφιοι για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων συμμετείχαν στο πρώτο ντιμπέιτ, ο Τραμπ επέλεξε να δώσει συνέντευξη στην εκπομπή που διατηρεί ο Τάκερ Κάρλσον στην πλατφόρμα X.

Ακόμη και από απόσταση όμως ο δισεκατομμυριούχος απέδειξε την ισχύ της επιρροής του, με έξι από τους αντιπάλους του να δηλώνουν ότι θα πρέπει να αναλάβει την προεδρία ακόμη κι αν καταδικαστεί σε μια από τις πολλές υποθέσεις στις οποίες είναι κατηγορούμενος.

Σήμερα έξι άνδρες και μία γυναίκα θα βρεθούν στο πλατό του Fox Business στις 18:00 (τοπική ώρα, 04:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας) στην Καλιφόρνια. Η πρόκληση παραμένει η ίδια: πώς να υπάρξουν απέναντι σε έναν πρώην πρόεδρο που προσελκύει όλη την προσοχή των μέσων ενημέρωσης με τις προκλητικές του δηλώσεις και τις δικαστικές του περιπέτειες;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter