Ηράκλειο: Άστραψε το… πελεκούδι σε γάμο στο Αρκαλοχώρι – επενέβη η Αστυνομία

Ηράκλειο: Άστραψε το… πελεκούδι σε γάμο στο Αρκαλοχώρι – επενέβη η Αστυνομία

Οι πυροβολισμοί που έπεσαν χθες το απόγευμα από τα σπίτια του γαμπρού και της νύφης στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου… άναψαν φωτιές!

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται εδώ και μέρες στην περιοχή για την πρόληψη της ζωοκλοπής βρέθηκαν στο κεφαλοχώρι κι άρχισαν τους ελέγχους σε αυτοκίνητα αλλά και τους… καλεσμένους του γάμου!

Ο αστυνομικός έλεγχος συνεχίστηκε όλη τη νύχτα αλλά και τις πρώτες πρωινές ώρες στα σπίτια όλων όσοι θεωρήθηκαν πως θα μπορούσαν να είχαν συμμετοχή στην οπλοχρησία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα!

Ωστόσο, η αστυνομία στέλνει ηχηρό μήνυμα προς όλους όσοι… φλερτάρουν με την παρανομία πως οι έλεγχοι στην ευρύτερη περιοχή όχι μόνο θα συνεχιστούν αλλά και θα ενταθούν, καθώς ο αγώνας ενάντια σε εκείνους που προκαλούν και κάνουν σημαία τους την αυθαίρετη και παραβατική συμπεριφορά θα είναι αέναος και διαρκής!

Μάλιστα υπήρχε σφοδρή ενόχληση από τους συγγενείς και καλεσμένους του γάμου αφού οι αστυνομικές δυνάμεις φέρεται να είχαν ακροβολιστεί κοντά στο κέντρο διασκέδασης, όπου γινόταν η κοινωνική εκδήλωση και κάθε αυτοκίνητο που έφτανε στην εκδήλωση… περνούσε από «κόσκινο»!

Πηγή: cretalive.gr

Φωτογραφία αρχείου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter