Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Ηράκλειο: Έκκληση για να γεμίσουν τα ράφια του Κοινωνικού Φαρμακείου

Έκκληση για να γεμίσουν τα "κενά" στα ράφια του Κοινωνικού Φαρμακείου κάνει με ανακοίνωση του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννου.

 Μέχρι και σήμερα οι ανασφάλιστοι μπορούσαν να εξυπηρετούνται μέσα από τις δωρεές πολιτών ή και συλλογικών δράσεων. Πλέον τα φάρμακα έχουν αρχίσει να τελειώνουν και με την παρακάτω ανακοίνωση ζητούν τα φάρμακα που λείπουν ώστε να συνεχίσουν να εξυπηρετούνται οι ανασφάλιστοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το κοινωνικό Φαρμακείο του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου τα 5 χρόνια της κρίσης στάθηκε ανάχωμα επιβίωσης για τους ανασφάλιστους. Στηρίχτηκε αποκλειστικά σε εθελοντές και τροφοδοτήθηκε κυρίως από συλλογή φαρμάκων στα φαρμακεία της γειτονιάς από τους πολίτες, αλλά και ατομικές δωρεές ή συλλογικές δράσεις. Σήμερα τα αποθέματα φαρμάκων μειώνονται ραγδαία και οι εξυπηρετούμενοι ασθενείς μας κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς θεραπεία. Σας ζητάμε λοιπόν να βοηθήσετε να γεμίσουν τα «κενά» στα ράφια μας, αγοράζοντας κάποια από τα φάρμακα που μας λείπουν:

Atrovent inhalers Gliclazide 30mg σε γενόσημο (πρωτότυπο Diamicron) Gliclazide 60mg (Diamicron) Salospir 100 Φάρμακα για το στομάχι τύπου Ομεπραζόλης και ρανιτιδίνης Metformin 850mg Coversyl 10mg Φάρμακα για τη χοληστερίνη τύπου ατορβαστατίνης 10mg και 20 mg Τα φάρμακα μπορούν να παραδίδονται με διαγεγραμμένα κουπόνια στο φαρμακείο της επιλογής σας ή στο φαρμακείο Κουρουπάκη Κατερίνα ΄Εβανς 15. Οι φαρμακοποιοί θα μας ενημερώσουν για να τα παραλάβουμε στα τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6944340191 Τουτουδάκη Σπυριδούλα 6972866480 Κουρουπάκη Κατερίνα»        

Πηγή: ekriti.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.