Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Ήταν αποθήκη τροφίμων για άπορους

Ηράκλειο: Φωτιά σε παλιό εμφιαλωτήριο στις Αρχάνες (Video)

Συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 7:30 το βράδυ, σε παλιό εμφιαλωτήριο στις Άνω Αρχάνες.

Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δέκα άνδρες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, άμεσα στο σημείο έσπευσε και ο διοικητής του 1ου Πυροσβεστικού σταθμού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για έναν χώρο ο οποίος χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός από τον δήμο Αρχανών, όπου φυλάσσονται κυρίως τρόφιμα, τα οποία διανέμονταν σε οικονομικά ασθενέστερους πολίτες.

Παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών και μετά από μία ώρα, η φωτιά εξακολουθεί να μαίνεται καίγοντας εύφλεκτα υλικά και αυξάνοντας την ανησυχία των κατοίκων, αφού πρόκειται για ένα κτίριο το οποίο βρίσκεται εντός οικισμού.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του προέδρου του Συνεταιρισμού, πρόκειται για μία παλιά αποθήκη, ένα κτίριο που είχε σταματήσει η λειτουργία του από το 2005. Πολλοί είναι εκείνοι που εκφράζουν την ανησυχία τους ότι το κτίριο μπορεί να καταρρεύσει.

Τα αίτια που προκάλεσαν τη μεγάλη φωτιά παραμένουν άγνωστα.

Πηγή: neakriti

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.