Ηράκλειο Κρήτης: Eνας νεκρός και δύο αγνοούμενοι από τη σφοδρή κακοκαιρία (Videos)

Ηράκλειο Κρήτης: Eνας νεκρός και δύο αγνοούμενοι από τη σφοδρή κακοκαιρία (Videos)

Ενας άνθρωπος ηλικίας 50 ετών έχασε τη ζωή του στην Αγία Πελαγία στο Ηράκλειο της Κρήτης όταν εγκλωβίστηκε στο όχημά του και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης που πλήττει την περιοχή. Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμα δύο άτομα αγνοούνται.

Σύμφωνα με το creta24.gr το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα, σφήνωσε στο κανάλι του αντιπλημμυρικού έργου, που πραγματοποίησε ο Δήμος Μαλεβιζίου.

Ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες εκδηλώνονται από νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου, κυρίως στο βόρειο τμήμα της περιφερειακής ενότητας Hρακλείου.

Η ένταση του καιρικού φαινομένου είναι τέτοια που με δυσκολία διεξάγεται η κίνηση ακόμα και σε κεντρικά σημεία της πόλης, λόγω έλλειψης ορατότητας. Επί ποδός βρίσκεται η πυροσβεστική, υπηρεσίες της περιφέρειας και των δήμων για την αντιμετώπιση πιθανών πλημμυρικών φαινομένων.

Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζει ο οικισμός Μαδέ δίπλα στην Αγία Πελαγία, με τους κατοίκους να βρίσκονται σε απόγνωση και να εκφράζουν την οργή του επικοινωνώντας με το neakriti.gr. 

Ήταν αρκετά λίγα λεπτά έντονη μπόρα ώστε ο οικισμός να μετατραπεί σε Βενετία καθώς όπως φαίνεται δεν ήταν ικανά τα φρεάτια όμβριων να μαζέψουν τον όγκο του νερού που έπεσε.

Οι κάτοικοι εκφράζουν την οργή τους προς το Δήμο Μαλεβιζίου, καθώς όπως λένε πριν δύο χρόνια άλλαξαν τις εσχάρες και τα φρεάτια όμως και πάλι βρίσκονται στο ίδιο έργο θεατές πλημμυρισμένοι δρόμοι, σπίτια και λασπόνερα παντού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter