Ηράκλειο: Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον πατροκτόνο-Τι «έδειξε» ο ιατροδικαστής

Ηράκλειο: Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον πατροκτόνο-Τι «έδειξε» ο ιατροδικαστής

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον 61χρονο άνδρα που δολοφονήθηκε από τον γιο του, ανήμερα των Χριστουγέννων, στη Φορτέτσα του Ηρακλείου Κρήτης.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο θάνατος του 61χρονου προήλθε από ασφυξία, ενώ οι έρευνες για τα ακριβή αιτία και τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος συνεχίζονται από την αστυνομία. Στη σορό εντοπίστηκαν και σημάδια πάλης, που υποδεικνύουν ότι προσπάθησε να αμυνθεί, φαίνεται όμως ότι λόγω του αλκοόλ δεν μπόρεσε.

Αίσθηση προκαλεί πάντως το γεγονός ότι το θύμα δε φαίνεται να αντιστάθηκε.

Η «εκδοχή» του πατροκτόνου

Ο 34χρονος άνδρας περιέγραψε στις αρχές ότι οι δύο άνδρες άρχισαν να καβγαδίζουν, ενώ είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, και κάποια στιγμή θυμήθηκε ότι όταν μικρός ο πατέρας του τον ξυλοκοπούσε. Όταν ο πατέρας σηκώθηκε και πάλι να τον χτυπήσει ο γιός τον έπιασε από το κεφάλι, του έκλεισε το στόμα με τα χέρια και τελικά τον σκότωσε.

Ο πατροκτόνος υποστήριξε ότι όταν πίνει χάνει τον έλεγχο και δεν ξέρει τι κάνει, ενώ δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του.

Την Παρασκευή η απολογία του

Το πρωί ο 34χρονος έλαβε νέα προθεσμία από την ανακρίτρια Ηρακλείου για να απολογηθεί την Παρασκευή, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter