Ηράκλειο: Πέθανε ο 26χρονος που μαχαιρώθηκε σε οικογενειακό καυγά

Ηράκλειο: Πέθανε ο 26χρονος που μαχαιρώθηκε σε οικογενειακό καυγά

Έχασε την μάχη με την ζωή ο 26χρονος, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά από 4 μαχαιριές, μετά από οικογενειακή συμπλοκή με τον πατέρα και τον αδελφό του.

Ο άτυχος 26χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά και νοσηλεύονταν διασωληνωμένος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όμως τελικά δεν τα κατάφερε και κατέληξε στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε τα Χριστούγεννα σε περιοχή του Ηρακλείου καθώς σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ των μελών της ίδιας οικογένειας με καταγωγή από την Αλβανία.

Συγκεκριμένα μεταμεσονύκτιες ώρες ο 26χρονος αδερφός είχε λογομαχία με τον 55χρονο πατέρα του και τον 24χρονο αδερφό του.

Γρήγορα ο καυγάς πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις με αποτέλεσμα σύμφωνα με την αστυνομία ο 26χρονος Αλβανός να δεχτεί χτύπημα από μαχαίρι.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση ταυτοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί – πατέρας και γιος- ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το αιχμηρό αντικείμενο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία έρχονται αντιμέτωποι με την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: Νέα Κρήτη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter