Ηράκλειο: Πνίγηκε στις λάσπες η Αγία Πελαγία – Ερωτήματα για τη «σιγή» του 112 – Το μεσημέρι οι κηδείες των δύο θυμάτων (Photos)

Ηράκλειο: Πνίγηκε στις λάσπες η Αγία Πελαγία – Ερωτήματα για τη «σιγή» του 112 – Το μεσημέρι οι κηδείες των δύο θυμάτων (Photos)

Σοκάρουν οι εικόνες από το Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα από την ιδιαιτέρως τουριστική περιοχή της Αγίας Πελαγίας που πνίγηκε στη λάσπη από την κακοκαιρία και στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους. Όλα αυτά ενώ τα ερωτήματα πληθαίνουν γιατί δεν εστάλη στους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής του δήμου Μαλεβιζίου μήνυμα από το 112 (όπως συνέβη αργότερα στο Λασίθι) καθώς οι μετεωρολόγοι είχαν προειδοποιήσει για έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως είπε στη Νέα Κρήτη ο διευθυντής του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κώστας Λαγουβάρδος.

Δείτε επίσης: Κρήτη: Φονική κακοκαιρία με έναν νεκρό και δύο αγνοούμενους – Μήνυμα μέσω 112 στο Λασίθι

Δύο οι νεκροί

Τη Δευτέρα γράφεται ο τραγικός επίλογος της κακοκαιρίας που στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας.

Σύμφωνα με το Ekriti.gr, o λόγος για τον 50χρονο Κώστα Βεργάκη του οποίου η κηδεία θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου και την 49χρονη Ευγενία Κυρίλοβα Βασιλάκη της οποίας η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 15.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι.

Ο 50χρονος, φωτογράφος στο επάγγελμα, δεν πρόλαβε να εγκαταλείψει το αυτοκίνητό του όταν εκείνο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου στο αντιπλημμυρικό έργο της περιοχή. Αντίθετα η 49χρονη Ευγενία κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο ωστόσο ο χείμαρρος την παρέσυρε και την έριξε στη θάλασσα με συνέπεια λίγο μετά τις 9 το πρωί της Κυριακής να βρεθεί νεκρή.

Τεράστιες οι καταστροφές

Οι εικόνες βιβλικής καταστροφής είναι ενδεικτικές του χάους που προκλήθηκε.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter