Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ αγοράκι 2 ετών – Βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θάλασσα

Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ αγοράκι 2 ετών – Βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θάλασσα

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ένα αγοράκι 2 ετών από το Ηράκλειο που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θάλασσα. Συνελήφθη η μητέρα του.

Η οικογένεια είδε το μόλις δύο ετών παιδί να επιπλέει χωρίς τις αισθήσεις του στη θάλασσα στην περιοχή της Αμμουδαράς, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Το παιδί φαίνεται ότι διέφυγε της προσοχής της μητέρας του και ενώ αρχικά βρισκόταν με τα υπόλοιπα αδέρφια του στο αυτοκίνητο της οικογένειας, κατάφερε να φτάσει μέχρι τη θάλασσα.

Αναζητώντας τα ίχνη του παιδιού, η μητέρα το είδε να επιπλέει χωρίς τις αισθήσεις του. Στην περιοχή βρισκόταν γιατρός, ο οποίος του έδωσε τις πρώτες βοήθειες, με αποτέλεσμα το παιδί να ανακτήσει τον σφυγμό του.

Στη συνέχεια, το 2 ετών αγοράκι, έπαθε ανακοπή μέσα στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που το παρέλαβε, με τους διασώστες να το επαναφέρουν. Το παιδί διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων.

Η μητέρα συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, έπειτα από εντολή εισαγγελέα, ενώ το Λιμεναρχείο Ηρακλείου διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες.

Διαβάστε επίσης:

Διπλός σεισμός στο Αρκαλοχώρι: «Θυμηθήκαμε το 2021» – Εκκενώθηκαν τα σχολεία

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter