Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 4χρονο παιδί έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 4χρονο παιδί έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ

Αλκοόλ ήπιε, κάτω από αδιευκρίνιστες έως αυτή την ώρα συνθήκες, ένα κοριτσάκι μόλις 4 ετών με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην ενδοχώρα του Ηρακλείου το βράδυ της Τετάρτης και το μικρό κορίτσι μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου σύμφωνα με το cretalive.gr, στη συνέχεια, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, με τους γιατρούς να την παρακολουθούν όλο το βράδυ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό, πώς το παιδί κατανάλωσε το αλκοόλ. Για την υπόθεση ενημερώθηκε η αστυνομία, προκειμένου να ρίξει φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή της μικρής δεν διατρέχει κίνδυνο και πλέον το βάρος θα δοθεί στα όσα έγιναν μέχρι το παιδί να βρεθεί σε άθλια κατάσταση στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρουν πηγές από το Βενιζέλειο, το κορίτσι υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Το 4χρονο παιδί είχε επικοινωνία με το περιβάλλον και όλες οι εξετάσεις που έκανε δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό. Το κοριτσάκι έλαβε εξιτήριο το πρωί και πλέον παρακολουθείται κατ’ οίκον.

Πηγή: cretalive.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter