Ηράκλειο: Στον ανακριτή ο διαρρήκτης με λεία του ξεπερνούσε τις 23.000 ευρώ

Ηράκλειο: Στον ανακριτή ο διαρρήκτης με λεία του ξεπερνούσε τις 23.000 ευρώ

Σε επάγγελμα είχε αναγάγει την κλοπή ένας 27χρονος Ηρακλειώτης αφού σε διάστημα 4 μηνών είχε «ρημάξει» 13 επιχειρήσεις και σπίτια με λεία που ξεπερνούσε τις 23.000 ευρώ.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα των αρχών, οι αστυνομικοί έβαλαν τέλος στην… πλούσια δράση του 27χρονου.

Το χρονικό της δράσης

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το cretapost, τον Σεπτέμβρη του 2016. Από τότε έως και τις 15 Ιανουαρίου ο 27χρονος φαίνεται πως είχε «ανοίξει» συνολικά 13 σπίτια και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και είχε προσπαθήσει να διαρρήξει άλλα τρία.

Ο 27χρονος έκλεβε ότι έβρισκε μπροστά του, από χρήματα, κοσμήματα έως διάφορα προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας που ξεπερνούσαν τις 23.000 ευρώ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, ο 27χρονος αρκετές φορές, στην προσπάθειά του να εισβάλει στα σπίτια και τις επιχειρήσεις προκαλούσε φθορές. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις οι ζημιές που προκάλεσε ο 27χρονος ήταν υψηλότερου κόστους από την αξία των κλοπιμαίων.

Η εξιχνίαση των διαρρήξεων

Από την πρώτη στιγμή που έφτασαν οι καταγγελίες στα γραφεία της αστυνομίας, τον περασμένο Σεπτέμβριο, οι αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες συλλέγοντας στοιχεία.

Στα μέσα του Ιανουαρίου οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του 27χρονου τον οποίον και αρχικά προσήγαγαν στο τμήμα.

Στη συνέχεια, και κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, διαπιστώθηκε ότι πίσω απ’ όλες αυτές τις διαρρήξεις βρίσκεται ο συγκεκριμένος νεαρός.

Ο 27χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα ο οποίος και θα του ασκήσει ποινικές διώξεις.

Πηγή: www.cretapost.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter