Ηράκλειο: Συμπλοκή στις φυλακές Αλικαρνασσού – πιθανότερη αιτία η τοκογλυφία

«Στις φυλακές πολλές φασαρίες γίνονται για χρήματα» σχολίασε αστυνομική πηγή που γνωρίζει το παρασκήνιο του σοβαρού επεισοδίου που σημειώθηκε χθες στη φυλακή της Αλικαρνασσού και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός Έλληνα κρατουμένου, ο οποίος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, έχοντας δεχτεί χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα.

Το τι προηγήθηκε της φασαρίας ανάμεσα στον Έλληνα κρατούμενο και τον ομογενή από την πρώην ΕΣΣΔ,  είναι εντυπωσιακό και δείχνει τις συνθήκες που επικρατούν σε σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας και τον τρόπο που συμπεριφέρονται κάποιοι κρατούμενοι και παρά το γεγονός ότι βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα. «Εξετάζουμε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο η φασαρία να σχετίζεται με υπόθεση τοκογλυφίας, όμως η έρευνα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη» σχολίασε η ίδια πηγή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εμπλεκόμενος στο επεισόδιο θέλησε να κερδοσκοπήσει σε βάρος άλλων εγκλείστων για ένα πακέτο τσιγάρων! Αυτό φαίνεται ότι δεν άρεσε σε κάποιον από τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου που αρνούνταν να δεχτεί ότι παίζονται τέτοια παιχνίδια μέσα στη φυλακή και σε βάρος των κρατουμένων.

Η υπόθεση χαρακτηρίζεται ως πολύ σοβαρή, ελέγχεται η εγκυρότητα των πληροφοριών και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να φωτιστούν αθέατες πλευρές της.

Πηγή:creta24.gr

Μυστικά & Documento

15/04/2021, 8:29