Hράκλειο: Τον επί μήνες βιασμό από τον σύντροφό της καταγγέλλει 49χρονη

Hράκλειο: Τον επί μήνες βιασμό από τον σύντροφό της καταγγέλλει 49χρονη

Ένας άνδρας συνελήφθη την Τετάρτη στο Ηράκλειο της Κρήτης από τις αρμόδιες αρχές, μετά την καταγγελία ότι βίαζε συστηματικά την σύντροφό του τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες όταν μια 49χρονη γυναίκα πήγε στις αρχές και κατήγγειλε τα όσα εφιαλτικά βίωνε στο πλευρό του 39χρονου συντρόφου της.

Όπως η ίδια ανέφερε, ο 39χρονος από τον περασμένο Αύγουστο έως και την Τετάρτη την βίαζε, την απειλούσε και την μείωνε συστηματικά έως ότου η ίδια πήρε την μεγάλη απόφαση να τον καταγγείλει. Μάλιστα, χθες κατά τη διάρκεια του καυγά που είχαν ο 39χρονος προκάλεσε και φθορές στο δίκυκλό της.

Ο ίδιος επί έξι χρόνια βίαζε και την πρώην σύζυγό του

Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 39χρονο. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο συγκεκριμένος άνδρας είχε την ίδια ακριβώς συμπεριφορά και στην πρώην σύζυγό του, μία 34χρονη από τη Ρουμανία.

Όπως, αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, η 34χρονη κατήγγειλε πως ο 39χρονος την βίαζε συστηματικά από το 2013 έως το 2019 ενώ χθες ο ίδιος φαίνεται να πήγε στο σπίτι της και να την απείλησε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter