Ηράκλειο – βιασμός 11χρονου: Δίνει εξηγήσεις ο 66χρονος λυράρης (Video)

Ηράκλειο – βιασμός 11χρονου: Δίνει εξηγήσεις ο 66χρονος λυράρης (Video)

Ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου οδηγείται σήμερα, Παρασκευή, ο 66χρονος Κρητικός, που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος ενός αγοριού ηλικίας σήμερα 15 ετών, η οποία ήρθε πριν λίγα 24ωρα στο «φως».

Δείτε επίσης: Φρίκη στο Ηράκλειο: Ενώπιον εισαγγελέα ο 66χρονος λυράρης – Αναζητούνται «ίχνη» από 29 χρήστες πλατφόρμας (Video)

Σύμφωνα με το Ekriti.gr, αναλυτικές περιγραφές των τριών ανδρών που σύμφωνα με τη δικογραφία συνάντησαν τον 16χρονο στο πλαίσιο των ραντεβού φέρεται να έκλεινε ο 66χρονος μουσικός στην πολύκροτη υπόθεση βιασμού και μαστροπείας ανηλίκου στο Ηράκλειο, φαίνεται πως έχει δώσει στις αρχές το μικρό αγόρι που βίωσε τραγικές στιγμές για μεγάλο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος έχει περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου τους τρεις άνδρες που συνάντησε. Κρίσιμο για τις αρχές θεωρείται το να ταυτοποιηθούν δύο ακόμα άνδρες που φέρονται να κακοποίησαν σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι αλλά και οι 29 χρήστες της ειδικής πλατφόρμας στους οποίους είχε σταλεί πορνογραφικό υλικό του ανηλίκου.

Σύμφωνα με τη Νέα Κρήτη, όπως μετέδωσε την Πέμπτη η “ΚΡΗΤΗ TV”, ο τρόπος με τον οποίο ο 66χρονος φέρεται να καθοδηγούσε τον ανήλικο στον σκοτεινό χώρο του διαδικτύου και τις σελίδες γνωριμιών είναι εντελώς ανατριχιαστικός.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση τουλάχιστον τριών ατόμων, για τα οποία εξετάζεται το ενδεχόμενο να ήρθαν σε επαφή με τον ανήλικο. Σύμφωνα πάντως με την “ΚΡΗΤΗ TV”, το παιδί έχει δηλώσει στους αστυνομικούς πως όλα τα άτομα που είχαν επικοινωνήσει μαζί του γνώριζαν ότι συνομιλούν με ανήλικο. Εξάλλου, συνεχίζονται οι έρευνες για τα 29 προφίλ-λογαριασμούς που φέρονται να επισκέφτηκαν ή να επικοινώνησαν με τον ανήλικο.

Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να τονιστεί ότι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο ανήλικος έχει καταθέσει ότι ο άνθρωπος που τον κακοποιούσε είναι το ίδιο άτομο με αυτό που χρησιμοποιούσε το κινητό του παιδιού, προκειμένου να διοχετεύσει άσεμνες φωτογραφίες σε σελίδες γνωριμιών.

Εξάλλου, ο ανήλικος φέρεται να έχει εξηγήσει στους αστυνομικούς ότι ο 66χρονος κατηγορούμενος έστηνε καρτέρι σε συγκεκριμένα σημεία κοντά στο σπίτι του, περιμένοντας το παιδί να περάσει από εκεί. Ο 66χρονος φέρεται να του αποσπούσε το κινητό και να του το επέστρεφε αφού ο μικρός σχολούσε από τα μαθήματά του.

Πηγές: Νέα Κρήτη, Ekriti.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter