Ηράκλειο: Βρήκαν κοριτσάκι παρατημένο σε χαρτόκουτο – Συνελήφθη ο πατέρας (Photo)

Ηράκλειο: Βρήκαν κοριτσάκι παρατημένο σε χαρτόκουτο – Συνελήφθη ο πατέρας (Photo)

Συγκλονίζει το γεγονός πως στο Ηράκλειο Κρήτης βρέθηκε ένα παιδί μέσα σε χαρτόκουτο, λίγες ημέρες μετά την εγκατάλειψη του βρέφους έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας.

Άνδρες της ΔΙΑΣ εντόπισαν το παιδί πεινασμένο και εκτεθειμένο στο κρύο όταν έκαναν περιπολία πέριξ του πάρκου Θεοτοκόπουλου, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Τότε, ακούνε παιδικό κλάμα. Και τότε εντοπίζουν το μικροσκοπικό πλασματάκι μέσα στην χαρτόκουτα. Ένα κοριτσάκι 3, το πολύ, 4 ετών, το οποίο είναι εκεί ολομόναχο. Προσπαθούν να το καθησυχάσουν. Το παίρνουν αγκαλιά, αγοράζουν σοκολάτες και καραμέλες από το περίπτερο και ενημερώνουν αρμοδίως για το κοριτσάκι. Το συγκινητικό στιγμιότυπο απαθανάτισε μία περίοικος.

Όπως προέκυψε, το κοριτσάκι είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας. Ο πατέρας είναι μόλις 28 ετών, χρήστης ναρκωτικών, που απασχολεί, σύμφωνα με τις Αρχές τακτικά. Εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Βρέθηκε η μητέρα

Στην νεαρή μητέρα του παραδόθηκε το κοριτσάκι, που – όπως έγραψε το Cretalive – βρέθηκε μονάχο του μέσα σε ένα χαρτόκουτο, το απόγευμα της Πέμπτης, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για μια πολυμελή οικογένεια Ρομά, και με άλλα μικρά παιδιά, τα οποία – σύμφωνα με την αστυνομία και περιοίκους – είναι πολλές φορές εκτεθειμένα στους δρόμους λόγω και της κατάστασης των γονιών και ιδιαίτερα του πατέρα!

Πηγή: Cretalive.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter