Ηράκλειο: Χειροπέδες» στoυς … συμπεθέρους για τις μπαλοθιές

Ηράκλειο: Χειροπέδες» στoυς … συμπεθέρους για τις μπαλοθιές

Με χειροπέδες κατέληξαν δύο άνδρες, καθώς στα σπίτια τους,σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, «έπεφταν» μπαλοθιές.

Τα περιστατικά συνέβησαν το απόγευμα της Παρασκευής,όταν ερρίφθησαν άσκοποι πυροβολισμοί στα σπίτια δύο ημεδαπών, ηλικίας 58 και 48 ετών, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης, με αφορμή το γάμο των παιδιών τους.

Πρόκειται για τον πατέρα της νύφης και τον πατέρα του γαμπρού.

Από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε έρευνα στα σπίτι των δύο ανδρών, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 58χρονου και του 48χρονου ως διοργανωτές της εκδήλωσης.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν χτες το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδας, σε συνεργασία με Αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Αποστολών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και Μεσσαράς και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής και κατηγορούνται για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μινώα Πεδιάδος, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Όπως καταλήγει η ανακοίνωση της αστυνομίας: «Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που διαπιστώνεται η ρίψη άσκοπων πυροβολισμών θα εφαρμόζεται με αυστηρότητα η Νομοθεσία και στους διοργανωτές των εκδηλώσεων».

Πηγή: Νέα Κρήτη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter