Ηράκλειο: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον εισαγγελέα ο 66χρονος λυράρης (Video)

Ηράκλειο: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον εισαγγελέα ο 66χρονος λυράρης (Video)

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου οδηγήθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης ο 66χρονος λυράρης που κατηγορείται για κατά συρροή βιασμό και μαστροπεία ενός ανήλικου αγοριού στο Ηράκλειο.

Δείτε επίσης: Φρίκη στο Ηράκλειο: Ενώπιον εισαγγελέα ο 66χρονος λυράρης – Αναζητούνται «ίχνη» από 29 χρήστες πλατφόρμας (Video)

Ο 66χρονος οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον εισαγγελέα και ενώ πλήθος πολιτών είναι συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, αναμένεται να αρνηθεί τα όσα του καταλογίζονται, λέγοντας πως ο ίδιος δεν είναι γνώστης της τεχνολογίας και σε θέση να δημιουργήσει τα διαφορετικά προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναφέρεται στη δικογραφία ότι δημιούργησε για να ωθήσει το παιδί και σε άλλα άτομα.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο ίδιος αναμένεται να επικαλεστεί ότι το επίμαχο χρονικό διάστημα για λόγους υγείας δεν ήταν δυνατόν να είχε κάνει κάτι τέτοιο.

Την ίδια ώρα οι έρευνες των αρχών είναι εξέλιξη προκειμένου να αποκαλυφθούν και τα άλλα άτομα, εκτός από τον γιατρό σε νοσοκομείο της πόλης, που ήρθαν σε επαφή με το παιδί.

Μάλιστα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι «ακόμα κι αν υπάρξει καθυστέρηση ως προς την αποκάλυψη της ταυτότητας των ατόμων που ξεπερνούν τα 29, αυτό θα γίνει και όσοι εμπλέκονται θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Πηγή: Creta24.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter