Ηρακλής: Αφαίρεση τριών βαθμών για οφειλές στον Πουρτουλίδη

Ενός κακού μύρια έπονται κι έτσι ο Ηρακλής των χιλίων οικονομικών προβλημάτων βρίσκεται πλέον μπροστά σε μια νέα περιπέτεια. Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ του επέβαλλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, λόγω οφειλών στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Νίκο Πουρτουλίδη.

Αν η ΠΑΕ προλάβει και εξοφλήσει τον παίκτη μέχρι την 1η Φεβρουαρίου, τότε θα επιστραφούν και οι βαθμοί. Ο Ηρακλής βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τελευταία θέση της Σούπερ Λίγκας με 8 βαθμούς, που θα γίνουν 5, αν δεν πληρωθούν το οφειλόμενα. Ποινή που ουσιαστικά θα στείλει τον «Γηραιό»ι από πολύ νωρίς, ξανά στην Β’ εθνική.

Η ανακοίνωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αναφέρει:

«Σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 2/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής και στη Super League την Τετάρτη 18/1/2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Νικολάου Πουρτουλίδη, από την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα. Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι και την Τετάρτη 1/2/2017, οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής με νεότερη απόφαση της Super League. Σημειώνεται επίσης πως οι αγώνες της ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής ορίζονται κανονικά».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.