ΗΡΩΝ GENEROUS για πραγματική οικονομία και τον Ιανουάριο!

ΗΡΩΝ GENEROUS για πραγματική οικονομία και τον Ιανουάριο!

Υπάρχει μια εταιρία που εξακολουθεί να πρωτοπορεί στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας μέσα από προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών.

Ο ΗΡΩΝ, μετά το καινοτόμο πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α. που προσφέρει όλα τα οφέλη ενός φωτοβολταϊκού χωρίς την υποχρέωση της εγκατάστασης πάνελ σε ταράτσα, η εταιρεία εν μέσω της πρωτόγνωρης ενεργειακής κρίσης έχει λανσάρει σταδιακά από τον Αύγουστο τη νέα γενιά προγραμμάτων ηλεκτρικής ενέργειας ΗΡΩΝ GENEROUS.

Το προγράμματα απευθύνονται σε οικιακούς και επαγγελματικούς καταναλωτές ρεύματος χαμηλής τάσης και είναι προσαρμοσμένα στο έκτακτο ρυθμιστικό πλαίσιο, που αναστέλλει την εφαρμογή της ρήτρας αναπροσαρμογής.

Επίσης, o ΗΡΩΝ καινοτομεί και με τα προγράμματα GENEROUS προσφέρει, επιπλέον της προστασίας τιμής κάθε μήνα, την GENEROUS έκπτωση συνέπειας καθώς και την παραμονή χωρίς καμία χρονική δέσμευση! Επιπλέον, με την παροχή της GENEROUS έκπτωσης συνέπειας που εφάρμοσε πρώτος σε περίοδο ενεργειακής κρίσης σε συνδυασμό με την επιδότηση που λαμβάνουν μέσω του «Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης» (Τ.Ε.Μ), οι τελικές τιμές της κιλοβατώρας διαμορφώνονται στα ανταγωνιστικότερα επίπεδα της αγοράς, για τους πελάτες που εξοφλούν εμπρόθεσμα το λογαριασμό τους.

Πώς λειτουργούν τα προγράμματα ΗΡΩΝ GENEROUS

Οι οικιακοί και επαγγελματικοί καταναλωτές χαμηλής τάσης με βάση το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο γνωρίζουν πλέον από την 20η μέρα του προηγούμενου μήνα τη χρέωση παγίου καθώς και τη χρέωση προμήθειας ρεύματος που θα ισχύουν για την κατανάλωση της παροχής τους για τον επόμενο ημερολογιακό μήνα. Ο ΗΡΩΝΑΣ, με τα προγράμματα GENEROUS προσφέρει επιπλέον και έκπτωση συνέπειας επί της σταθερής χρέωσης προμήθειας που ανακοινώνει κάθε μήνα, η οποία εφαρμόζεται στον εκάστοτς εμπρόθεσμα εξοφλημένο λογαριασμό και πιστώνεται στον αμέσως επόμενο λογαριασμό του πελάτη.  Με τον τρόπο αυτό και σε συνδυασμό με τη χορήγηση της κρατικής επιδότησης από το «Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης», οι πελάτες του ΗΡΩΝΑ έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν το ρεύμα τους στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.  Εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως για τις μηνιαίες καταναλώσεις ηλεκτρικής ενέργειας (από 500 kWh και άνω) του Οκτωβρίου και μετά, το «Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης» αυξάνει την κρατική επιδότηση στην περίπτωση που ο οικιακός καταναλωτής  επιτύχει να μειώσει τη μέση ημερήσια κατανάλωση του κατά -15% σε σχέση με την κατανάλωση του αντίστοιχου μήνα του προηγούμενου έτους (επίτευξη ενεργειακού στόχου).

Τα προγράμματα ΗΡΩΝ GENEROUS προσφέρονται τόσο σε νέους όσο και σε υφιστάμενους καταναλωτές:

  • GENEROUS HOME & BUSINESS με έκπτωση συνέπειας 20%,
  • DOUBLE GENEROUS HOME & BUSINESS που συνδυάζονται με παροχή φυσικού αερίου από τον ΗΡΩΝΑ και προσφέρουν ακόμη υψηλότερη έκπτωση συνέπειας 27%. Απευθύνονται δηλαδή σε καταναλωτές που θα συνδυάσουν ως «πακέτο» την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου.
  • SOLAR GENEROUS HOME το μοναδικό πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας, που επιπλέον της έκπτωσης συνέπειας 15%, προσφέρει δωρεάν για 3 μήνες τα οφέλη ενός φωτοβολταϊκού αξίας 3.000€, χωρίς να πρέπει να το αγοράσετε και να το εγκαταστήσετε!
  • ECO GENEROUS HOME με 20% έκπτωση συνέπειας και εγγύηση προέλευσης ενέργειας από 100% ανανεώσιμες πηγές

Με τελικές τιμές ρεύματος (χρέωση προμήθειας) που τον Ιανουάριο αγγίζουν το μηδέν!

Βλέποντας πώς διαμορφώθηκαν οι τελικές τιμές χρέωσης προμήθειας ρεύματος τους τελευταίους 3 μήνες για έναν συνεπή πελάτη στο πρόγραμμα GENEROUS HOME, διαπιστώνουμε πως πλέον βρίσκονται σε επίπεδα τιμής χρέωσης προμήθειας  χαμηλότερα από αυτά που ίσχυαν πριν την έναρξη της ενεργειακής κρίσης. Επιπρόσθετα με μια απλή σύγκριση με τα εμπορικά προγράμματα του ανταγωνισμού, προκύπτει πως επιτυγχάνουν ανταγωνιστικές τελικές τιμές χρέωσης προμήθειας ρεύματος.

Μάλιστα για τις καταναλώσεις του Ιανουαρίου 2023 αγγίζουν … το μηδέν: μόλις 3 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατόρα στο δημοφιλές GENEROUS HOME και 0 λεπτά του ευρώ (!) ανά κιλοβατόρα στο πρόγραμμα DOUBLE GENEROUS HOME !

Αξίζει να σημειωθεί πως τα οικιακά προγράμματα GENEROUS προσφέρονται με χαμηλό μηνιαίο πάγιο 3€, ενώ το ECO GENEROUS HOME επιβαρύνεται και με ένα επιπλέον πάγιο +1€ / μήνα.

Συνοπτικά, για άλλη μια φορά ο ΗΡΩΝΑΣ δίνει τη λύση στους καταναλωτές με τα προγράμματα  GENEROUS προκειμένου να εξασφαλίζουν τους πλέον χαμηλότερους λογαριασμούς ρεύματος της αγοράς, αξιοποιώντας την κρατική επιδότηση Τ.Ε.Μ., αλλά και τη γενναιόδωρη έκπτωση συνέπειας, εφόσον εξοφλούν έγκαιρα το λογαριασμό τους!

Ο ΗΡΩΝΑΣ, η κορυφαία ελληνική εταιρεία ενέργειας και ο πρώτος ιδιωτικός όμιλος που δραστηριοποιήθηκε στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, καινοτομεί για άλλη μια φορά. Όπως το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α. έτσι και τα προγράμματα προμήθειας GENEROUS είναι το αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας και της πολυετούς εμπειρίας που διαθέτει, χαρακτηριστικά που δίνουν στον ελληνικό όμιλο ενέργειας το πλεονέκτημα να πρωτοπορεί μέσα από προγράμματα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις καταναλωτικές ανάγκες για καθαρή και φθηνή ενέργεια.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter