ΗΡΩΝ GENEROUS: Πρωταθλητής στην τσέπη του καταναλωτή για 3ο συνεχόμενο μήνα!

ΗΡΩΝ GENEROUS: Πρωταθλητής στην τσέπη του καταναλωτή για 3ο συνεχόμενο μήνα!

Ο ΗΡΩΝΑΣ συνεχίζει να πρωτοπορεί στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας μέσα από προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών.  Μετά το καινοτόμο πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α. που προσφέρει όλα τα οφέλη ενός φωτοβολταϊκού χωρίς την υποχρέωση της εγκατάστασης πάνελ σε ταράτσα, η εταιρεία εν μέσω της πρωτόγνωρης ενεργειακής κρίσης προσφέρει από την 1η Αυγούστου το πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας ΗΡΩΝ GENEROUS HOME.

Το πρόγραμμα απευθύνεται στους οικιακούς καταναλωτές ρεύματος και είναι προσαρμοσμένο στο έκτακτο ρυθμιστικό πλαίσιο, που αναστέλλει την εφαρμογή της ρήτρας αναπροσαρμογής. Επιπλέον o ΗΡΩΝΑΣ καινοτομεί και με το GENEROUS HOME προσφέρει, επιπλέον της προστασίας τιμής κάθε μήνα, και GENEROUS έκπτωση συνέπειας και παραμονή χωρίς καμία χρονική δέσμευση!

Έτσι, ο ΗΡΩΝΑΣ είναι ο πρώτος πάροχος που εφαρμόζει σε περίοδο ενεργειακής κρίσης την GENEROUS έκπτωση συνέπειας 20%, με αποτέλεσμα οι τελικές τιμές της κιλοβατώρας να διαμορφώνονται στα ανταγωνιστικότερα επίπεδα της αγοράς για τους πελάτες που εξοφλούν εμπρόθεσμα το λογαριασμό τους.

Πώς λειτουργεί το ΗΡΩΝ GENEROUS HOME

Οι οικιακοί καταναλωτές με βάση το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο γνωρίζουν πλέον από τον προηγούμενο μήνα (20 του μηνός) τη χρέωση παγίου καθώς και τη χρέωση προμήθειας ρεύματος που θα ισχύουν για την κατανάλωση της παροχής τους για τον επόμενο μήνα. Ο ΗΡΩΝΑΣ, με το ΗΡΩΝ GENEROUS HOME προσφέρει επιπλέον και έκπτωση συνέπειας 20% επί της σταθερής χρέωσης προμήθειας που ανακοινώνει κάθε μήνα, η οποία εφαρμόζεται επί του εκάστοτε εμπροθέσμως εξοφλημένου λογαριασμού και πιστώνεται  στον αμέσως επόμενο λογαριασμό του πελάτη.  Με τον τρόπο αυτό και σε συνδυασμό με τη χορήγηση της κρατικής επιδότησης από το «Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης», οι πελάτες του ΗΡΩΝΑ έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν το ρεύμα τους στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Για 3ο συνεχόμενο μήνα, με τη χαμηλότερη τελική τιμή (χρέωση προμήθειας) ρεύματος της αγοράς!

Βλέποντας πώς διαμορφώθηκαν οι τελικές τιμές χρέωσης προμήθειας ρεύματος για το ΗΡΩΝ GENEROUS HOME από την έναρξη εμπορικής του διάθεσης τον Αύγουστο 2022, διαπιστώνουμε πως πλέον βρίσκονται σε επίπεδα τιμής χρέωσης  πριν την ενεργειακή κρίση. Επιπρόσθετα με μια απλή σύγκριση με τα εμπορικά προγράμματα του ανταγωνισμού, προκύπτει πως το HΡΩΝ GENEROUS επιτυγχάνει τη χαμηλότερη τελική τιμή χρέωσης προμήθειας ρεύματος της αγοράς!

Ο παρακάτω πίνακας δείχνει αναλυτικότερα πώς διαμορφώθηκαν οι τελικές τιμές  του ΗΡΩΝ GENEROUS HOME, για έναν συνεπή πελάτη, από την αρχή της εμπορικής τους διάθεσης στην ελληνική αγορά, μετά την αλλαγή του ρυθμιστικού πλαισίου που ανέστειλε την εφαρμογή της ρήτρας αναπροσαρμογής ως το τέλος Ιουνίου 2023:

Μήνας Σταθερή Χρέωση Προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας (€/kWh) Χρέωση Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας με Έκπτωση Συνέπειας  20% (€/kWh) Κρατική Επιδότηση μέσω του Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης (€/kWh) Τελική Τιμή Χρέωσης Προμήθειας μετά την Κρατική Επιδότηση (€/kWh)
Αύγουστος 22 0,595 0,476 0,337 0,139
Σεπτέμβριος 22 0,750 0,600 0,639 0
Οκτώβριος 22
(για τις πρώτες 500 kWh)
0,698 0,5584 0,436 0,1224

 

Συνοπτικά, για άλλη μια φορά ο ΗΡΩΝΑΣ δίνει τη λύση στους καταναλωτές με το ΗΡΩΝ GENEROUS HOME προκειμένου να εξασφαλίζουν τους πλέον χαμηλότερους λογαριασμούς ρεύματος της αγοράς, αξιοποιώντας την κρατική επιδότηση Τ.Ε.Μ., αλλά και τη γενναιόδωρη έκπτωση συνέπειας, εφόσον εξοφλούν έγκαιρα το λογαριασμό τους!

Ο ΗΡΩΝΑΣ, η κορυφαία ελληνική εταιρεία ενέργειας και ο πρώτος ιδιωτικός όμιλος που δραστηριοποιήθηκε στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, καινοτομεί για άλλη μια φορά. Όπως το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α. έτσι και το ΗΡΩΝ GENEROUS HOME είναι το αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας και της πολυετούς εμπειρίας που διαθέτει. Τα χαρακτηριστικά αυτά δίνουν στον ελληνικό όμιλο ενέργειας το πλεονέκτημα να πρωτοπορεί μέσα από προγράμματα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις καταναλωτικές ανάγκες για καθαρή και φθηνή ενέργεια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter