Κοστίζει 69 ευρώ

Ήρθε το ηλεκτρονικό «προφυλακτικό» και δεν θέλετε να ξέρετε τι κάνει!

Και τι δεν καταγράφει το πρώτο ηλεκτρονικό «προφυλακτικό», το οποίο είναι επαναφορτιζόμενο, επαναχρησιμοποιούμενο και κανονικός… Μεγάλος Αδελφός.

Πρόκειται για το i.Con, το οποίο δεν είναι «κανονικό» προφυλακτικό, αλλά ένας «δακτύλιος» που εφαρμόζει στο προφυλακτικό, στη βάση του πέους, και το οποίο, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, είναι αδιάβροχο, ιδιαίτερα άνετο και πολύ ελαφρύ, τόσο πολύ που ο χρήστης του ούτε καταλαβαίνει ότι το έχει φορέσει.

Χρησιμοποιώντας νανοτεχνολογία και αισθητήρες, το i.Con καταγράφει και μετρά όλα τα δεδομένα μιας σεξουαλικής επαφής, όπως τη διάρκειά της, τις θερμίδες που κάηκαν, τον αριθμό των διεισδύσεων, τη συχνότητα των επαφών, ακόμη και τις στάσεις κατά τη διάρκεια του σεξ!

Όταν η επαφή ολοκληρωθεί, ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει τις πληροφορίες μέσω Bluetooth και στη συνέχεια το… κοντέρ μηδενίζει.

Τα data διατηρούνται ανώνυμα στο app, αλλά αν κάποιος θέλει μπορεί να… στείλει τις επιδόσεις του σε άλλους.

Το i.Con μπορεί να λειτουργήσει ως έξι ώρες συνεχόμενα και η φόρτισή του, μέσω USB, διαρκεί περίπου μία ώρα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.