Ήρθη η ασυλία του Νικήτα Κακλαμάνη

Την άρση της ασυλίας του Νικήτα Κακλαμάνη αποφάσισε κατά πλειοψηφία η Ολομέλεια της Βουλής μετά από επιθυμία του ιδίου και παρά την αντίθετη γνώμη αρκετών κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Παίρνοντας το λόγο, ο αντιπρόεδρος της Βουλής ζήτησε την άρση της ασυλίας του και ευχαρίστησε μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας και λοιπά κοινοβουλευτικά στελέχη της αντιπολίτευσης που επικοινώνησαν μαζί του προκειμένου να του γνωστοποιήσουν ότι διαφωνούν με την βούλησή του για την άρση της ασυλίας του.

Κατά τις πληροφορίες του documentonews.gr, πρόκειται για ιδιωτική υπόθεση και συγκεκριμένα για μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον του για ψευδή καταμήνυση σε μια υπόθεση που -σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές- ο Ν. Κακλαμάνης φέρεται να είναι και ζημιωμένος και μηνυόμενος.

Υπενθυμίζεται ότι, μετά την πρόσφατη Συνταγματική Αναθεώρηση, η άρση της ασυλίας των βουλευτών θεωρείται δεδομένη όταν η υπόθεση δεν αφορά την περίοδο άσκησης κοινοβουλευτικών καθηκόντων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.