ΗΡΩΝ: δυναμική είσοδος στη Θεσσαλονίκη

ΗΡΩΝ: δυναμική είσοδος στη Θεσσαλονίκη

Ο Όμιλος ΗΡΩΝ εγκαινίασε το 1ο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019, κινούμενος σταθερά πάνω στη στρατηγική του με κέντρο τον πελάτη και τις ανάγκες του σε ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο και ηλεκτροκίνηση.

Στο κατάστημα ΗΡΩΝ μπορεί κανείς να επιλύσει απορίες του γύρω από θέματα διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας, να επιλέξει πρόγραμμα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου για το σπίτι ή την επιχείρησή του με τους συμφερότερους όρους αλλά και να ενημερωθεί για τα προνόμια και εκπτώσεις που απολαμβάνουν οι πελάτες του ΗΡΩΝΑ.

Στα εγκαίνια παρέστησαν πλήθος κόσμου καθώς και εκπρόσωποι των μετόχων ΗΡΩΝ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ENGIE, πελάτες, συνεργάτες, εκπρόσωποι της ΧΑΝΘ που ο ΗΡΩΝ χορηγεί και πολλοί φίλοι της εταιρείας όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Γιουτίκας Κωνσταντίνος.

Ο κ. Γ. Δανιόλος, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου ΗΡΩΝ ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και εξέφρασε τη χαρά του για τα εγκαίνια «μιας νέας εποχής στο χώρο της ενέργειας για τη Θεσσαλονίκη με κέντρο τον πελάτη και τον συμφέρον του» που σηματοδοτεί το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος της εταιρείας στην πόλη.

Στον χαιρετισμό του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Γιώργος Δανιόλος, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το 1ο μας κατάστημα στη Θεσσαλονίκη σηματοδοτεί την επέκταση της πελατοκεντρικής στρατηγικής μας. Ο ΗΡΩΝ, ως κορυφαίος όμιλος παραγωγής και προμήθειας ενέργειας, έρχεται ακόμα πιο κοντά στις ανάγκες των πελατών του για εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας, για το σπίτι ή την επιχείρησή τους.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter