Ήταν ένας γόνος…

Ήταν ένας γόνος…

Ένας κάποιος από την οικογένεια Κεφαλογιάννη, αρκετά μέλη της οποίας εδώ και πολλούς χρόνους τρέφονται από τον δημόσιο κορβανά αφού κατέχουν περισπούδαστες θέσεις στο γκουβέρνο, Κώστας το όνομά του το μικρό (χωρίς αυτή η λεπτομέρεια να έχει ιδιαίτερη σημασία), αποφάσισε να παρέμβει στον δημόσιο λόγο –μέσα από την προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης– αναφορικά με τη σύλληψη του Λάμπρου Γούλα, μέλους της συλλογικότητας του Ρουβίκωνα, και την καταγγελία που έκανε για τον βασανισμό που υπέστη από τους άντρες των ΜΑΤ.

Ποια ήταν η δήλωση του ευσταλούς νέου της γνωστής οικογένειας που έχει κάθε λόγο να διατυμπανίζει ότι είναι από «νόμιμους ιδιοκτήτες της χώρας»; «Είσαι τυχερός που γλίτωσες… κάνε ένα τεστ όμως γιατί μπορεί να έχεις μείνει έγκυος και να σηκώνεις το μπασταρδάκι ενός “μπάτσου”» (ακολουθούν εικονίδια με γελάκια, ενδεικτικά της ευτυχούς κατάστασης στην οποία μπορεί να περιέλθει ένας ευήθης νέος). 

Προφανώς η απόκριση που είχε από τους ακολούθους του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης τον παρακίνησε να επανέλθει με νέο σχόλιο. Αυτήν τη φορά στο στόχαστρό του έθετε την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία, την επέτειο του Πολυτεχνείου και τα κορίτσια που κατήγγειλαν την «πατρίδα των κανονικών, των προβλέψιμων, των άριστων» με τη δράση τους στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Αυτές οι Ργιόλες γιατί δεν μας παρουσίασαν χθες κανένα καλλιτεχνικό δρώμενο; Δεν είχαν έμπνευση χθες;». Αυτό ήταν το σχόλιο που συνόδευε την εικόνα όπου χωράνε με έναν μαγικό φωτοσοπάδικο τρόπο η Καββαδία, το Πολυτεχνείο και οι κοπέλες.

 Αυτή είναι η «πατρίδα των κανονικών, των προβλέψιμων, των άριστων», των νοικοκυραίων που βρομοκοπάνε μίσος, σεξισμό, εγωτισμό, απέχθεια για καθετί που δεν καταλαβαίνουν και αισθάνονται (και όχι αντιλαμβάνονται, καθώς η αντίληψη και η συνείδηση απαιτούν καλλιέργεια και παιδεία – όχι των αγορασμένων πτυχίων στην Εσπερία) ότι απειλεί τα προνόμιά τους. Χάρισμά τους και η πατρίδα τους και τα βλαστάρια τους τα οποία θεωρούν ότι όσο πιο επιθετικά διαφημίζεις την ηλιθιότητά σου τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες να καθίσεις στα έδρανα της Βουλής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter