Ήταν όλοι εκεί για να «αποχαιρετίσουν» τον Ηλία Ρωσίδη

Ήταν όλοι εκεί για να «αποχαιρετίσουν» τον Ηλία Ρωσίδη

Οικογένεια, συγγενείς και πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους άνθρωποι που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον Ολυμπιακό, αποχαιρέτισαν σήμερα το πρωί (30/12) τον παλαίμαχο μεγάλο άσο των «ερυθρολεύκων» και του ελληνικού ποδοσφαίρου Ηλία Ρωσίδη που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 92 ετών.

Η νεκρώσιμη ακολουθία έγινε στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης Σωτήρος στο Μοσχάτο και ακολούθησε η ταφή του εμβληματικού αρχηγού του Ολυμπιακού τη δεκαετία του ’50, στο κοιμητήριο της Νίκαιας. Η συγκίνηση ήταν διάχυτη και το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα όταν η σωρός του Ρωσίδη βγήκε από την εκκλησία σκεπασμένη με την σημαία της πειραϊκής ομάδας.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν οι Σάββας Θεοδωρίδης, Τάκης Αγραφιώτης, Κώστας Καραπαπάς, Κώστας Βερνίκος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης, Νίκος Γαβαλάς, Χρήστος Μπαφές, Γιώργος Πλέσσας. Παρούσα ήταν η Λόλα Νταϊφά, όπως επίσης και ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης. Η ΑΕΚ, πέρα από τα στεφάνια, είχε και φυσική παρουσία με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της, Σεραφείδη και Νεστορίδη. Παρόντες φυσικά και πολλοί παλιοί άσοι του Ολυμπιακού, όπως οι Γιούτσος, Μποτίνος, Κελεσίδης, Κοκολάκης, Αγγελής, Καραβίτης, Καλτσάς, Βαμβακούλας, Λεμονής, Βαϊτσης, Ψύχος, Ξανθόπουλος και άλλοι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter