Ηττα (1-0 από το Μαυροβούνιο) με κακή εμφάνιση για την Εθνική

Ηττα (1-0 από το Μαυροβούνιο) με κακή εμφάνιση για την Εθνική
ΦΙΛΙΚΟ / ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ - ΕΛΛΑΔΑ

Η Εθνική Ομάδα προβλημάτισε με την εμφάνιση της στο φιλικό της Ποντγκόριτσα και έχασε δίκαια από το Μαυροβούνιο με 1-0.

Η «γαλανόλευκη» στο πρώτο 45λεπτο είχε την κατοχή της μπάλας (62%-38%), αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει. Πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και είχε τους περισσότερους παίκτες της σε άσχημη βραδιά. Οι γηπεδούχοι σε αυτό το διάστημα είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο τους σταμάτησε ο Βλαχοδήμος.

Στο 15’ ο Οσμαγιτς πάτησε περιοχή, αλλά πριν σουτάρει του έκλεψε την μπάλα ο Λύρατζης. Στο 22’ ο Κρίστοβιτς έκανε κάτι μεταξύ σέντρας και σουτ, η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίκτυα και ο Βλαχοδήμος αποσόβησε με δυσκολία τον κίνδυνο.

Στο ημίωρο ο Γιόβετιτς εκτέλεσε φάουλ και ο Ελληνας τερματοφύλακας έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Στο 31’ ο Βλαχοδήμος απέκρουσε δυνατό σουτ του Βούγιατσιτς, ενώ στο 44’ ο Μαυροπάνος απομάκρυνε την μπάλα σε επικίνδυνη σέντρα.

Η εικόνα της Εθνικής μας δεν βελτιώθηκε στο πρώτο 15λεπτο του δεύτερου μέρους και το σκορ άνοιξε στο 59’. Ο Εράκοβιτς πέρασε κάθετη πάσα στον Οσμαγιτς, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Βλαχοδήμο και τον νίκησε στέλνοντας τη μπάλα στα δίκτυα (1-0).

Ο Γ. Πογέτ έκανε αλλαγές, αλλά οι διεθνείς μας δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν.

Στο 67’ η Εθνική μας έχασε την πρώτη της ευκαιρία με τον Γιακουμάκη, ο οποίος αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο 69’ το Μαυροβούνιο έχασε νέα ευκαιρία με τον Τομάσεβιτς, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Βλαχοδήμος.

Στο 92’ ο Πέλκας σούταρε με καλές προϋποθέσεις, ήταν όμως άστοχος.

O Κροάτης Φραν Γιόβιτς έδειξε κίτρινη κάρτα στους Γιάνκοβιτς, Βούγιατσιτς, Σάβιτς, Βέσοβιτς, Μπακασέτα, Σιώπη, Παυλίδη, Πέλκα.

Μαυροβούνιο (Μίοντραγκ Ραντούλοβιτς): Μιγιάτοβιτς, Βέσοβιτς, Σάβιτς (62’ Σπίπτσις), Βούγιατσιτς, Τομάσεβιτς, Μάρουσιτς, Ραϊτσκοβιτς (92’ Ντρέσκοβιτς, Γιάνκοβιτς (82’ Γιάνιτς), Όσμαγιτς (82’ Ράκονιακ), Κρίστοβιτς (62’ Τζούρτζεβιτς), Γιόβετιτς (46’ Εράκοβιτς).

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος, Λύρατζης (75’ Κουλούρης), Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Σιώπης (61’ Μάνταλος), Μπουχαλάκης (75’ Αλεξανδρόπουλος), Μπακασέτας, Δουβίκας (61’ Χατζηγιοβάνης), Παυλίδης (61’ Γιακουμάκης), Πέλκας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter