Hττα Ατρομήτου από Νότιγχαμ (0-3)

Hττα Ατρομήτου από Νότιγχαμ (0-3)

Περιμένοντας τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας σεζόν που δεν είναι άλλος από αυτόν στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ (ο αντίπαλος βγαίνει την επόμενη εβδομάδα) ο Ατρόμητος μπήκε από χθες σε ευρωπαϊκό φεγγάρι. Και στο φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ του… Βαγγέλη Μαρινάκη έχασε 3-0 σήμερα (13/7) στο Περιστέρι.

Για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ήταν το πρώτο φιλικό μετά την επιστροφή από την προετοιμασία στο εξωτερικό και ήταν λογικό να έχει πολλά άλλοθι με πρώτο την κούραση που βγήκε στο ματς.

Στο 19’ οι Άγγλοι προηγήθηκαν με τον Αμεόμπι, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Έντσον και παρέμβαση του Φιγκειρέδο που ευνόησε τον σκόρερ. Μοναδική απειλή του Ατρομήτου στο πρώτο μέρος ήταν σουτ του Χαρίση που πέρασε λίγο άουτ.

Στο β’ μέρος οι αγγλλοι με εννέα αλλαγές στην ενδεκάδα παρουσιάστηκαν πάλι φρέσκοι και κατάφεραν να κάνουν με τον Ντόσον το 2-0 μετά από συνδυασμό των Λόλεϊ και Αμεόμπι (64’). Ο Ατρόμητος παρέμεινε ασύνδετος σε όλες τις γραμμές και στο 91’ ο Λόλεϊ με σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό σκορ 0-3.

ATPOMHTOΣ: Μέγερι, Κιβρακίδης (77’ Νάτσος), Κατράνης (81’ Αθανασίου), Ρισβάνης, Γούτας (75’ Ταλ Καχίλα), Χαρίσης (81’ Γαρουφαλιάς), Μάντσον, Ενσικουλού (69’ Ρόσα), Κορτ (69’ Ουγκράι), Ούμπιντες (59’ Μανούσος), Βέλλιος (81’ Γιακουμάκης).

ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Μούριτς (62’ Παντιλίμον), Νταρίκβα (62’ Κας), Ριμπέιρο (62’ Ρόμπινσον), Μιλόσεβιτς (62’ Ντόσον), Φιγκεϊρέδο (62’ Γουόραλ), Γουότσον (62’ Σεμέδο), Τζόνσον (62’ Γιάκομπ), Έντσερ (69’ Όσμπορντ), Γουόκερ (62’ Λόλεϊ), Απιά (62’), Αμεόμπι (69’ Αντομά).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter