Ήττα για την Σάκκαρη από την Μπουζαρνέσκου (Video)

Ήττα για την Σάκκαρη από την Μπουζαρνέσκου (Video)

Σε αγωνιστικό… εφιάλτη μετατράπηκε για την Μαρία Σάκκαρη, ο πρώτος τελικός της καριέρας της σε τουρνουά WTA και συγκεκριμένα στο Silicon Valley Classic που διεξήχθη στο Σαν Χοσέ.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρα, σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφερε να προβληματίσει την Ρουμάνα Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου, από την οποία γνώρισε την ήττα με 6/1, 6/0 σε μία ώρα και 15 λεπτά. Έτσι δεν κατάφερε να χαρίσει στο ελληνικό γυναικείο τένις έναν ακόμη τίτλο σε τουρνουά WTA, μετά από αυτόν που είχε πάρει η Λένα Δανιηλίδου το 2008 στην Αυστραλία.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα και απευθυνόμενη προς τον προπονητή της, Τομ Χιλ, η Σάκκαρη δείχνει να μην πιστεύει τι συμβαίνει, λέγοντας μάλιστα ότι νοιώθει ντροπιασμένη που δίνει δώρα στην αντίπαλό της, στον πρώτο μάλιστα τελικό WTA της καριέρας της. Κατά τη διάρκεια της απονομής πάντως κι αφού συνεχάρη την αντίπαλό της, θυμήθηκε τα χρόνια που «μονομαχούσαν» στα τουρνουά Futures. «Πραγματικά σου αξίζει που βρίσκεσαι εδώ», είπε η Ελληνίδα τενίστρια.

Η πορεία της πάντως στο τουρνουά του Σαν Χοσέ, εκτός από την επιστροφή της στο Top 35 της WTA, θα της αποφέρει και το ποσό των 65.000 ευρώ, που αντιστοιχεί στην φιναλίστ του απλού γυναικών.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter