Ηττα των Μπακς χωρίς τον Αντετοκούνμπο,δύσκολα οι Καβαλίερς

Ηττα των Μπακς χωρίς τον Αντετοκούνμπο,δύσκολα οι Καβαλίερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που ήταν άρρωστος, οι Μπακς έχασαν στο Μιλγουόκι με 107-101 από τους Ουίζαρντς. Ο Ελληνας σούπερ σταρ, είχε αγωνιστεί σε όλα τα ματς των Μπακς την τρέχουσα σεζόν, αλλά αυτή την φορά περιορίστηκε σε ρόλο θεατή κόντρα στην ομάδα της Ουάσινγκτον. Ο Τζαμπάρι Πάρκερ σημείωσε 28 πόντους για τους Μπακς.

Ηττα με 117-106 γνώρισαν οι Κινγκς από τους Ουόριορς. Ο Κώστας Κουφός στα 16 λεπτά συμμετοχής του, σημείωσε 2 πόντους, ενώ μάζεψε ένα ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ. Ο Κάρι σταμάτησε στους 30 πόντους κι ο Ντουράντ στους 28. Για τους Κινγκς ο ΝτεΜάρκους Κάζινς περιορίστηκε στους 17 πόντους.

Μετά από δύο παρατάσεις, οι Πίστονς επικράτησαν 125-124 των Μπλέιζερς. Ο Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ με τρίποντο 9,4?? πριν το τέλος, ήταν εκείνος που έκρινε την αναμέτρηση. Οι Ρόκετς με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Χάρντεν, έφτασαν τις οκτώ σερί νίκες, πανηγυρίζοντας με 129-122 στο Τορόντο. Ο Χάρντεν πέτυχε το δέκατο φετινό triple-double με 40 πόντους, 10 ριμπάουντ και 11 ασίστ. Οι Καβαλίερς πέρασαν δύσκολα με 120-116 από την Αριζάνονα και την συνάντησή τους με τους Σανς. Ο Λεμπρόν Τζέιμς σημείωσε 28 πόντους. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter