Ηττήθηκε στο Ισραήλ ο Πανιώνιος (1-0), αλλά ελπίζει

Ηττήθηκε στο Ισραήλ ο Πανιώνιος (1-0), αλλά ελπίζει

O Πανιώνιος ήταν διαβασμένος και καλά στημένος τακτικά, έκανε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει στο Ισραήλ και τελικά γνώρισε την ήττα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ (1-0). Τουλάχιστον, είναι ανοιχτή η υπόθεση πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Στην έναρξη του δεύτερου 45λεπτου ο Ιστορικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Μασούρας κινήθηκε γρήγορα προς την μπάλα, πρόλαβε την έξοδο του Ράικοβιτς, πέρασε την μπάλα από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων αλλά την έστειλε άουτ. Και μετά από δύο λεπτά οι γηπεδούχοι σκόραραν με σουτ του Κιάρτανσον που νίκησε τον Κότνικ.

Στο 78ο λεπτό οι παίκτες του Γρηγορίου έχασαν διπλή ευκαιρία για την ισοφάριση όταν αρχικά ο Γεσίλ από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα πάνω σε σώμα αμυντικού και στην επαναφορά της ο Ράικοβιτς μπλόκαρε το σουτ του Λάμπρου.

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ζόρντι Κρόιφ): Ράικοβιτς, Νταβινζάντα, Σπούνγκιν, Μπεν Χαΐμ, Τίμπι, Γεϊνί (83′ Πέρετζ), Γκολάσα, Μπατόκιο, Κιάρτανσον (86′ Ρικάν) Ατζίλι (74’ Ιχτζάκι), Σόενφελντ.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ταπόκο (83′ Ντουρμισάι) Σαββίδης (72’ Παπαγεωργίου), Λάμπρου, Μασούρας, Γεσίλ (90+ Γλύνος).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter