Ηττήθηκε από την Μαρσέιγ ο ΠΑΟΚ (2-1), αλλά ελπίζει για πρόκριση στους «4» του Conference League

Ηττήθηκε από την Μαρσέιγ ο ΠΑΟΚ (2-1), αλλά ελπίζει για πρόκριση στους «4» του Conference League
CONFERENCE LEAGUE 2021-2022 / ΜΑΡΣΕΙΓ - ΠΑΟΚ

Ανοιχτός είναι ο δρόμος της πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ, οπότε όλα θα κριθούν σε μία εβδομάδα στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος έχανε 2-0, αλλά το γκολ του Ελ Καντουρί του δίνει αυξημένες πιθανότητες να φτάσει στους «4» της διοργάνωσης.

Στο πρώτο λεπτό ο Πασχαλάκης μπλόκαρε σουτ του Μακαμπού, ενώ το σκορ άνοιξε στο 13’. Η Μαρσέιγ πίεσε, γύρισε τη μπάλα έξω από την περιοχή του Δικέφαλου, ο Παγέτ πάσαρε στον Ζέρσον ο οποίος ήταν στο όριο του οφσάιντ, και με σουτ έκανε το 1-0.

Στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε το παιχνίδι, κρατούσε μπάλα, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να φτάσει στην ισοφάριση. Σταδιακά υποχώρησε και οι γηπεδούχοι έψαχναν χωρίς άγχος για το 2-0.

Στο 27’ σουτ του Παγέτ έξω από την περιοχή έφυγε άουτ και στο 30’ οι Γάλλοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ. Ο Αουγκούστο έκανε λάθος γύρισμα προς το κέντρο άμυνας της ομάδας του, ο Ουντέρ βρέθηκε απέναντι από τον Πασχαλάκη, ο οποίος με τα πόδια αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στο 37’ ο Παγέτ πέρασε εξαιρετική πάσα στον Μπακαμπού που βγήκε τετ α τετ με τον Πασχαλάκη, ωστόσο πριν σουτάρει, του έκλεψε την μπάλα ο Κρέσπο.

Η Μαρσέιγ έκανε το 2-0 στο 45’ με ένα πανέμορφο γκολ. Ο Ουντέρ εκτέλεσε κόρνερ στέλνοντας την μπάλα έξω από την περιοχή στον Παγέτ, ο οποίος

έπιασε ένα δυνατό, τεχνικό σουτ και έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «γάμα» της εστίας του Πασχαλάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε ως αλλαγή ο Ελ Καντουρί, ο οποίος μείωσε το σκορ στο 48’ και έβαλε και πάλι την ομάδα του στο κυνήγι ενός θετικού αποτελέσματος. Ο Αουγκούστο έκλεψε την μπάλα, ο Ζίβκοβιτς με τακουνάκι έστρωσε την μπάλα στον Ελ Καντουρί κι αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Μανταντά (2-1).

Στο 58’ ο ΠΑΟΚ με ανεβασμένη την ψυχολογία έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Ο Αουγκούστο πέρασε στην καρδιά της άμυνας της Μαρσέιγ πάσα… «πάρε – βάλε» στον Ακπομ που έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 68’ ο Παγέτ βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή, αλλά πλάγια και το σουτ του κατέληξε άουτ. Στο 74’ ο Πασχαλάκης πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις σε διαδοχικές προσπάθειες των Γκεντουζί και Σαλιμπά.

Ο Πολωνός διαιτητής Σίμον Μαρτσίνιακ απέβαλε στο 93’ τον Ζέρσον, ενώ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Καμαρά, Ντιένγκ, Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ. Κίτρινη αντίκρισε και ο προπονητής της Μαρσέιγ Χ. Σαμπαόλι, ο οποίος στη ρεβάνς δεν θα καθίσει στο πάγκο.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Λιρόλα (63’ Ρονζιέ), Σαλιμπά, Τσαλέτα Τσαρ, Κολάσινατς (63’ Καμαρά), Γκεντουζί, Γκιέγ, Ζέρσον, Μπακαμπού (46’ Ντιένγκ), Ουντέρ, Παγέτ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας (46’ Ελ Καντουρί), Κούρτιτς, Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (75’ Μιτρίτσα), Άκπομ (76’ Τσόλακ).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter