Huawei: Online σε λίγες ημέρες το νέο ηλεκτρονικό της κατάστημα στην Ελλάδα

Huawei: Online σε λίγες ημέρες το νέο ηλεκτρονικό της κατάστημα στην Ελλάδα

Σε λίγες ημέρες και για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Huawei θα λειτουργήσει στην Ελλάδα το νέο ηλεκτρονικό της κατάστημα, που θα κάνει πρεμιέρα με πολλές εκπλήξεις και δώρα.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας θα περιλαμβάνει προϊοντικές κατηγορίες όπως laptops για όλη την οικογένεια, tablets τελευταίας τεχνολογίας, smartphones με κορυφαίες δυνατότητες, true wireless stereo ασύρματα ακουστικά freebuds με active noise cancelling, smartwatches για παρακολούθηση υγείας και φυσικής άσκησης, WiFi rooters και άλλα gadgets με την υπογραφή υπεροχής της Huawei.

Οι εκπλήξεις ωστόσο δεν σταματούν εδώ, καθώς με κάθε προεγγραφή στο Huaweistore.gr, και για λίγες ακόμη ημέρες έως και το επίσημο λανσάρισμα του ηλεκτρονικού καταστήματος, ο τελικός χρήστης θα λαμβάνει αυτόματα μέρος σε τριπλή κλήρωση για δώρα έως 1.200 ευρώ, καθώς επίσης και προσωποποιημένο κουπόνι – έκπληξη για την πρώτη του αγορά.

Το σχεδιαστικό και τεχνικό μέρος της υλοποίησης του Huaweistore.gr ανέλαβε η Lighthouse, που είναι διακεκριμένη ως «Best of Decade Agency».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter