HUAWEI: Ξεπέρασαν τα 100 εκατομμύρια οι χρήστες του Harmony OS 2

HUAWEI: Ξεπέρασαν τα 100 εκατομμύρια οι χρήστες του Harmony OS 2

Στα περισσότερους από 100 εκατομμύρια ανέρχεται ο συνολικός αριθμός χρηστών οι κινητές συσκευές των οποίων έχουν αναβαθμιστεί σε Harmony OS 2, όπως ανακοίνωσε η HUAWEI σε πρόσφατη εκδήλωση με αφορμή το λανσάρισμα των νέων smart office συσκευών της.

Οι εγκαταστάσεις του HarmonyOS 2 πραγματοποιήθηκαν σε ρυθμό ρεκόρ μετά την αναβάθμιση που έγινε διαθέσιμη από τις 2 Ιουνίου σε πάνω από 100 μοντέλα συσκευών, συμπεριλαμβανομένων smartphone και tablet. Μόλις σε μία εβδομάδα έφτασε τα 10 εκατομμύρια χρήστες και στις 8 Ιουλίου αυτός ο αριθμός αγγιξε τα 30 εκατομμύρια.

Στις 12 Σεπτεμβρίου, 3 μήνες αργότερα, ο αριθμός των αναβαθμισμένων χρηστών έφτασε τα 100 εκατομμύρια.

Ως λειτουργικό σύστημα αιχμής για έξυπνες συσκευές, το HarmonyOS επιτρέπει σε διαφορετικούς τύπους συσκευών να συνδέονται και να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω μιας κοινής γλώσσας. Στον υπερσύγχρονο πίνακα ελέγχου, ο χρήστης μπορεί να σύρει το εικονίδιο μιας συσκευής σε μια άλλη για να τις συνδέσει, πράγμα που του επιτρέπει να χρησιμοποιεί πολλές συσκευές σαν μία.

Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν την αρχική τους οθόνη με widgets διαφορετικών μεγεθών, ανάλογα το δικό τους προσωπικό στυλ. Τα widgets τους επιτρέπουν επίσης να έχουν εύκολη πρόσβαση σε εξατομικευμένες υπηρεσίες, όπως ειδήσεις και ημερολόγιο, χωρίς καν να χρειάζεται να ανοίξουν κάποια εφαρμογή.

Το HarmonyOS 2 διαθέτει βελτιωμένες λειτουργίες επιτρέποντας, μεταξύ άλλων, στους χρήστες να αφοσιώνονται στο gaming για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους και να επιστρέφουν πάντα στο σημείο που βρίσκονταν, όταν παράλληλα είναι ανοιχτές πολλές εφαρμογές.

Για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των χρηστών η Huawei έχει επενδύσει σημαντικά σε έρευνα και ανάπτυξη για να κάνει το HarmonyOS 2 συμβατό με σχεδόν 100 διαφορετικά μοντέλα συσκευών, ενώ σταδιακά όλο και περισσότερα παλιότερα μοντέλα θα έχουν πρόσβασηστις καινοτόμες λειτουργίες και τη βελτιωμένη εμπειρία χρήστη του HarmonyOS 2.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter