Ηχηρή απάντηση Δ. Κουτσούμπα σε Οικονόμου: Απέδειξε ότι η επίθεση που δέχομαι είναι συντονισμένη από τη ΝΔ

Ηχηρή απάντηση Δ. Κουτσούμπα σε Οικονόμου: Απέδειξε ότι η επίθεση που δέχομαι είναι συντονισμένη από τη ΝΔ

Αποστομωτική ήταν η απάντηση που επιφύλαξε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Δέσποινα Κουτσούμπα, μετά την επίθεση του πρώτου με αφορμή την συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, με το προεδρείο  του ΣΕΑ, με αφορμή τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου περί μυστικού deal του Βρετανικού Μουσείου με την κυβέρνηση Μητσοτάκη με αντικείμενο τον δανεισμό των Γλυπτών του Παρθενώνα.

«Ευχαριστώ τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Γιάννη Οικονόμου που απέδειξε με τη σημερινή του δήλωση ότι η επίθεση που δέχομαι εδώ και 2 μέρες επί του προσωπικού είναι συντονισμένη από τη ΝΔ» σημειώνει μεταξύ άλλων με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Δέσποινα Κουτσούμπα και καταλήγει ως εξής: «Σε κάθε περίπτωση η απορία μου παραμένει: αφού η κυβέρνηση δεν συζητά δανεισμό, σύμφωνα με δηλώσεις των στελεχών της, αλλά μόνο επιστροφή των γλυπτών, ποιος είναι ο λόγος που τους ενοχλεί ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων όταν διατυπώνει ακριβώς αυτή την πάγια θέση της χώρας;».

Ακολουθεί ολόκληρη η παρέμβαση της Δέσποινας Κουτσούμπα:

Ευχαριστώ τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Γιάννη Οικονόμου που απέδειξε με τη σημερινή του δήλωση ότι η επίθεση που δέχομαι εδώ και 2 μέρες επί του προσωπικού είναι συντονισμένη από τη ΝΔ.

Βεβαίως όταν δεν έχεις να απαντήσεις στα επιχειρήματα του Συλλόγου, επιλέγεις επίθεση στο πρόσωπο της Προέδρου, και μάλιστα από στημένο δημοσίευμα με παραποιημένο σκρηνσοτ, το οποίο αποσύρθηκε λόγω αγωγής (βλ. φωτο).

Ο κ. Οικονόμου με γνωρίζει ήδη από τα χρόνια μας στο Πανεπιστήμιο και γνωρίζει και την επιστημονική μου πορεία, όπως γνωρίζει πολύ καλά αν είμαι χυδαία ή όχι. Κρίμα που από τη θέση που είναι αναγκάζεται να λέει πράγματα που ξέρει ότι δεν ισχύουν.

Δυστυχώς για αυτόν, δεν έχει να προσάψει τίποτα ούτε σε μένα, ούτε στον Σύλλογο, κάτι για το οποίο είμαι ιδιαίτερα περήφανη.

Σε κάθε περίπτωση η απορία μου παραμένει: αφού η κυβέρνηση δεν συζητά δανεισμό, σύμφωνα με δηλώσεις των στελεχών της, αλλά μόνο επιστροφή των γλυπτών, ποιος είναι ο λόγος που τους ενοχλεί ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων όταν διατυπώνει ακριβώς αυτή την πάγια θέση της χώρας;

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας για Γλυπτά του Παρθενώνα: «Δεν μπορείς να δανειστείς κάτι που σου ανήκει και σου το έχουν κλέψει»

Επιβεβαιώνει τις συζητήσεις για τα Γλυπτά ο Γεραπετρίτης με έωλη συνταγή «δημιουργικής λογικής»

Η Τelegraph αποκαλύπτει τι δίνει ο Μητσοτάκης για να πάρει δανεικά τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter