Hydra’s Trail Event 2022: Επανεκκίνηση με πολλές εκπλήξεις!

Hydra’s Trail Event 2022: Επανεκκίνηση με πολλές εκπλήξεις!

Μπορεί η πανδημία, να μας κράτησε δύο χρονιές μακριά από το ανοιξιάτικο ραντεβού μας, όμως τώρα ήρθε η ώρα για ένα restart…..εκπλήξεων και νέων αγώνων δρόμου!

Τον πρώτο λόγο φυσικά έχει η νέα Μαραθώνια διαδρομή, η οποία σχεδιάστηκε με περισσότερα μονοπάτια, που οδηγούν σε απομακρυσμένες και πανέμορφες παραλίες της Ύδρας. Η κύρια διαδρομή, με την ονομασία Hydra’s Trail Marathon είναι 38,5 χλμ με 2.000μ. θετικής υψομετρικής. Το μεγαλύτερο μέρος της είναι κοινό με την παλιά διαδρομή, έχουν όμως προστεθεί πέντε νέα υπέροχα μονοπάτια και δύο εκπληκτικές διαδρομές με περάσματα από τις παραλίες Νησίζα και Μώλος.

Η μικρότερη διαδρομή, το Rock Race, αναβαθμίζεται στα 17,5χλμ με 980μ θετικής υψομετρικής. Οι αθλητές που θα την τρέξουν θα έχουν την ευκαιρία για πρώτη φορά να δουν την πίσω πλευρά του νησιού (Κλιμάκι) αλλά και να περάσουν από την ιστορική Μονή του Προφήτη Ηλία, όπου φυλακίστηκε, κατά την μετεπαναστατική περίοδο, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Όμως οι ανανεώσεις δεν σταματούν εδώ. Ένας, εξ ολοκλήρου νέος αγώνας την ονομασία Mountain Relay Race 5k έρχεται να αντικαταστήσει το Downhill και να προστεθεί στο αγωνιστικό διήμερο. Αποτελεί έναν αγώνα σκυταλοδρομίας και θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Απριλίου. Η διαδρομή θα είναι κυκλική, απόστασης 2 X 5 χλμ. Η κάθε ομάδα θα αποτελείται από δύο αθλητές, οι οποίοι θα κάνουν την ίδια διαδρομή, μια φορά ο καθένας και ο χρόνος τους για την τελική κατάταξη θα αθροιστεί. Έτσι δίνουμε τη δυνατότητα γνωριμίας και με την βορειοανατολική πλευρά της Ύδρας, από ένα άλλο, νέο μονοπάτι.

Φυσικά για τους αρχάριους δρομείς αλλά και για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον γραφικό, παραδοσιακό οικισμό της Ύδρας, το Σάββατο απόγευμα θα διεξαχθεί το γνωστό Run&Fun 5 km, μέσα στον πανέμορφο και γραφικό αστικό ιστό!

Tέλος για τους αγαπημένους, μικρούς μας αθλητές, θα διεξαχθούν οι τρεις κλασσικές πλέον διαδρομές Junior’s Mini Race των 500, 1100 και 1700 μέτρων, την Κυριακή το μεσημέρι.

Την 01 Ιανουαρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της διαδικασίας εγγραφών στο www.hydrastrail.gr και θα διαρκέσει μέχρι την συμπλήρωση των θέσεων.

Το “Hydras Trail Event 2022” έρχεται 9-10 Απριλίου….για να σας συναρπάσει! Και πάλι!

Πηγή runnfun.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter