Η Ρεάλ νικήτρια στο «el clasico» 2-1 τη Μπαρτσελόνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το πρώτο φετινό clasico στην Ισπανία καθώς νίκησε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 2-1 τη Μπαρτσελόνα στο Μπερναμπέου.
Με τη νίκη της αυτή η Ρεάλ ξέφυγε με πέντε βαθμούς από την αντίπαλό της που δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ντέρμπι αφού είχε πολλές απουσίες.
Η Ρεάλ προγήθηκε με τον Εμπαπέ στο 22′, η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε στο 38′ με τον Φερμίν Λόπεθ αλλά ο Μπέλιγχαμ στο 43′ έγραψε το 2-1.
Η Ρεαλ ήταν εμφανώς καλύτερη, της ακυρώθηκαν τρία γκολ, ένα του Μπέλιγχαμ και δυο του Εμπαπέ, ο οποίος έχασε και πέναλτι στο 52′ (απέκρουσε ο Σέζνι).
Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Πέδρι, ενώ το ντέρμπι τελείωσε με μεγάλη ένταση στους δύο πάγκους.
ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Βαλβέρδε (72’ Καρβαχάλ) , Μιλιτάο, Χάουσεν, Καρέρας, Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Γκιουλέρ (65’ Μπραχίμ), Μπέλιγχαμ (90′ Θεμπάγιος), Βινίσιους (72’ Ροντρίγκο), Εμπαπε (90′ Γκονθάλο).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Σέζνι, Κουντέ, Μπαλντέ (90’+7′ Μαρτίν), Κουρμπασί (83’ Μπάρτζι), Έρικ Γκαρθία (74’ Αραούχο), Πέδρι, Ντε Γιονγκ, Γιαμάλ, Ράσφορντ, Φερμίν Λόπεθ, Φεράν Τόρες (74’ Κασαδό).















