Ιανουάριος στο Public με νέες εκδηλώσεις

Ιανουάριος στο Public με νέες εκδηλώσεις

Ο Ιανουάριος συνεχίζεται δυναμικά στο Public, το Νο1 βιβλιοπωλείο, προσφέροντας στο κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει ακόμη περισσότερες παρουσιάσεις με διακεκριμένους Έλληνες συγγραφείς!

Τις προσεχείς ημέρες, το κατάστημα Public Συντάγματος υποδέχεται τους συγγραφείς Ρωμανό Γεροδήμο, Πέτρο Τατσόπουλο και την Αθηνά Βογιατζόγλου, ενώ προσκαλούν τους γονείς να ανακαλύψουν τα χαρίσματα των παιδιών τους, σε μία μοναδική συζήτηση με την Ψυχολόγο Εκπαίδευσης, Μάνια Ζηρίδη. Τέλος, το Public Τσιμισκή θα φιλοξενήσει τον διάσημο YouTuber Mikeius και τον stand-up κωμικό Στέλιο Ανατολίτη, που θα παρουσιάσουν τα νέα τους βιβλία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

«Κοάλεμος: Κινούμενη Άμμος»

Στέλιος Ανατολίτης (Εκδόσεις Χρονικό)

@ 24/01 και ώρα 19:00 | Public Τσιμισκή, Είσοδος Ελεύθερη

Ο Στέλιος Ανατολίτης παρουσιάζει το βιβλίο του “Κοάλεμος: Κινούμενη Άμμος” στο Public Τσιμισκή, την Παρασκευή 24/1 και ώρα 19.00. Συζητήσεις για μυστικές υπηρεσίες, κυκλώματα ναρκωτικών, υπόγειες στοές κάτω από τα πανεπιστήμια, μυστήρια υπερφυσικά πλάσματα που δικαιώνουν τις πιο τρελές γραφές που λέγανε ότι ζουν ανάμεσά μας, γιατί και πως. Μια παρουσίαση που απαντάει σε τέσσερα γιατί, δώδεκα πως κι ούτε ένα παραπάνω! Μαζί του θα βρίσκονται οι Tales of the Wyrd ή όπως τις βάφτισαν, Βάγια Ψευτάκη και Δήμητρα Νικολαΐδου, οι οποίες ξέρουν απ ‘έξω κι ανακατωτά τον Κοάλεμο καθώς ο Στέλιος τις βασάνιζε για ένα χρόνο μέχρι να συμφωνήσουν ότι αυτό που έγραψε έβγαζε κάποιο νόημα. Τώρα… θα πάρουν την εκδίκησή τους! Δίπλα στον Στέλιο θα βρίσκεται ο υπέροχος Αντώνης Χριστοδούλου, φαρμακοποιός, φανατικός αναγνώστης, και stand up κωμικός.

«WHAT THE FACT!?»

Mikeius (Εκδόσεις Κλειδάριθμος)

@ 25/01 και ώρα 12:00 | Public Τσιμισκή, Είσοδος Ελεύθερη

Το Public και οι εκδόσεις Κλειδάριθμος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «WHAT THE FACT!?», του γνωστού YouTuber Mikeius, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 12:00 στο Public Τσιμισκή. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τον Mikeius, ο οποίος θα υπογράψει και αντίτυπα του βιβλίου του. Ο Mikeius εξηγεί τους πιο απίστευτους επιστημονικούς μύθους αντλώντας παραδείγματα από τη Φυσική, τη Χημεία, τη Βιολογία, την Ιστορία, τη Φιλοσοφία και τη Μηχανική. Αν είσαι φαν του What the fact!? στο YouTube, δεν θα μπορείς να ξεκολλήσεις από το βιβλίο! 39+1 ιστορίες της επιστήμης που θα σου… ανατινάξουν τον εγκέφαλο!

«Ανακαλύπτοντας το χάρισμα του παιδιού μας»

Σε συνεργασία με το infokids.gr

@ 25/01 και ώρα 12:00 | Public Συντάγματος, Είσοδος Ελεύθερη με δήλωση συμμετοχής εδώ

Το infokids.gr και Public σας προσκαλούν το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, στις 12:00, στο Public Συντάγματος σε μια εκδήλωση για γονείς και παιδιά! Η Μάνια Ζηρίδη, Μ.Sc., MBPsS, MBA, Ψυχολόγος Εκπαίδευσης, καλεί τους μικρούς φίλους του infokids.gr μαζί με τους γονείς τους να ανακαλύψουν τα χαρίσματά τους! Στην ομιλία της με τίτλο «Ανακαλύπτοντας το χάρισμα του παιδιού μας», η κυρία Ζηρίδη θα μιλήσει για το παιδί και τους πολλαπλούς τύπους νοημοσύνης του. Σύμφωνα με τη θεωρία των Πολλαπλών Τύπων Νοημοσύνης, υπάρχουν 8 βασικές νοημοσύνες με βάση τις οποίες οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται και κατανοούν τον κόσμο γύρω τους. Και μόνο όταν ο άνθρωπος ανακαλύψει το χάρισμά του, μπορεί να ζήσει τη ζωή του ευτυχισμένος με νόημα και να αφήσει το θετικό του αποτύπωμα στον κόσμο αυτόν. Η πολύ χρήσιμη ομιλία για τους γονείς, θα συμπεριλάβει εκτός από πρακτικές συμβουλές και βιωματικές δραστηριότητες. Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή εδώ.

«Ανταποκρίσεις από τον 21ο αιώνα»

Ρωμανός Γεροδήμος (Εκδόσεις Παπαδόπουλος)

@ 27/01 και ώρα 19:00 | Public Συντάγματος, Είσοδος Ελεύθερη

Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος και το Public σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Ρωμανού Γεροδήμου, «Ανταποκρίσεις από τον 21ο αιώνα», τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, στις 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

– Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρος του ΔΙΚΤΥΟΥ, πρώην Επίτροπος και Υπουργός

– Παντελής Καψής, Δημοσιογράφος

– Παναγής Παναγιωτόπουλος, Επικ. Καθηγητής Κοινωνιολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

– Ρωμανός Γεροδήμος, συγγραφέας του βιβλίου και Αναπλ. Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο του Μπόρνμουθ

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Δημοσιογράφος και Διευθύντρια του Journalists about Journalism, Σίσσυ Αλωνιστιώτου.

«Είσαι και Φαίνεσαι»

Πέτρος Τατσόπουλος (Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ)

@ 29/01 και ώρα 21:00 | Public Café Συντάγματος, Είσοδος Ελεύθερη

Το Public και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Πέτρου Τατσόπουλου, “Είσαι και Φαίνεσαι “, την Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020, στις 9 μ.μ., στο Public Café Συντάγματος. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του ΑΠΘ και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, και οι συγγραφείς Απόστολος Δοξιάδης και Θανάσης Χειμωνάς. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και τον συγγραφέα.

«Ερωτοπαίγνια»

Αθηνά Βογιατζόγλου (Εκδόσεις Κέδρος)

@ 31/01 και ώρα 19:30 | Public Συντάγματος, Είσοδος Ελεύθερη

Το Public και οι εκδόσεις Κέδρος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αθηνάς Βογιατζόγλου, “Ερωτοπαίγνια”, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, στις 19:30, στο Public Συντάγματος. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας Χρήστος Λάζος, η Σοφία Ιακωβίδου, Επίκουρος Καθηγήτρια Νεοελληνικής Λογοτεχνίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ενώ ποιήματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Μαρία Καστάνη και Βασιλική Κούρου.

Η Αθηνά Βογιατζόγλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966. Σπούδασε φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Ρεθύμνου, εκπόνησε διδακτορικό στο King’s College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας στη Φιλοσοφική Σχολή των Ιωαννίνων. Ποιήματά της έχουν δημοσιευθεί στο περιοδικό Πλανόδιον. Το ποίημά της «Ο εραστής ή Το τέλος της ποίησης» δραματοποιήθηκε από τη Δήμητρα Πετμεζά σε μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο Σαλώμη, η οποία πήρε το βραβείο του καλύτερου free style cinema στο 12ο Four River Film Festival του Κάρλοβατς στην Κροατία το 2019.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter